Shirma Rouse showt schitterende outfit vanuit Curaçao!
Zie ook:
Delen

Shirma Rouse showt schitterende outfit vanuit Curaçao!

Shirma Rouse vertrok een paar dagen geleden naar haar familie op het prachtige eiland Curaçao. Ze geeft haar volgers zo nu en dan een update over hoe het met haar gaat, maar deze keer blaast ze haar volgers omver met een schitterende foto van haar outfit! Wat een kracht straalt ze uit in die mooie jurk!

Schitterende outfit

Shirma deelde gister een zeer zelfverzekerde foto van haar outfit. Heel mooi!  Ze draagt een prachtige opvallende, roze jurk die helemaal bij haar past. De jurk trok ze uit de kast voor een persdag van haar boek Shirma’s Soul Kitchen die ook in Curaçao een grote hit is. Fijn om te zien dat ze het helemaal naar haar zin heeft!

Rouse Home Kitchen

Shirma is de afgelopen tijd veel met voeding bezig geweest, en haar journey van afvallen en gezond eten heeft zij ook gedeeld met haar volgers. Deze week deelden ze bijvoorbeeld een video van haar maaltijd vers uit de tuin van haar broer en vader op Curaçao!

Shirma’s Soul Kitchen

De familie Rouse weet in ieder geval wat lekker eten is. Shirma is volop bezig met de promotie van haar eigen kookboek. In haar boek komen allemaal lekkere gerechten aan bod, die gezond zijn maar ook heel lekker! Een boek van de meest lekkere gerechten die ze zelf altijd maakte. Een kookboek met soul, want je moet niet te streng voor jezelf zijn vindt Shirma.

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Shirma Rouse

Emotionele Shirma Rouse in paniek: 'HELP!'
Emotionele Shirma Rouse in paniek: ‘HELP!’
Shirma Rouse blikt terug op gigantische afvalrace: 'Ik ben echt van ver gekomen!'
Shirma Rouse blikt terug op gigantische afvalrace: ‘Ik ben echt van ver gekomen!’
Lees alle artikelen over Shirma Rouse