100%NL Magazine Erica Meiland
Zie ook:
Delen

Heeft Erica Meiland een nieuwe liefde?

Hoewel Martien en Erica officieel nog getrouwd zijn, staan ze beide open voor nieuwe liefdes in hun leven. Het lijkt erop dat Erica in ieder geval aan het daten is en een leuke man aan de haak heeft geslagen!

In de preview voor de aflevering van Chateau Meiland van aanstaande donderdag gaat Erica gezellig op een wandeldate met een mysterieuze man. De hele familie is natuurlijk ontzettend nieuwsgierig en vraagt Erica het hemd van het lijf. “Ga je morgen weer wandelen?”, vraagt Martien aan zijn vrouw. Ook laat ze nog even snel haar wenkbrauwen bijwerken door dochter Maxime. Als je wenkbrauwen maar goed zitten!

Martien kan het ook niet laten om te vragen of er al iets gebeurd is tussen Erica en haar nieuwe lover. Maar volgens Erica doen ze het rustig aan. Er heerst ten slotte nog corona! Martien en Maxime besluiten Erica te volgen als de man in kwestie Erica komt ophalen om te wandelen. “Hij loopt daar”, schreeuwt Martien tegen Maxime.

Het lijkt erop dat Erica Meiland aan het daten is met een privédetective. De beste man heet Sander van Betten en ze hebben het samen heel leuk. Ze schijnen al een half jaar aan het daten te zijn. Wat leuk voor Erica!

Bron: SBS | Beeld: Instagram

Delen

Meer over Chateau Meiland

LEZEN: Verwijderde scène uit Chateau Meiland roept veel vragen op bij kijkers
LEZEN: Verwijderde scène uit Chateau Meiland roept veel vragen op bij kijkers
Zoveel kost een nachtje in de (volgeboekte) B&B van de Meilandjes
Zoveel kost een nachtje in de (volgeboekte) B&B van de Meilandjes
Lees alle artikelen over Chateau Meiland