100%NL Magazine Estavana
Zie ook:
Delen

ZIEN: Estavana overspoeld met complimenten na makeover van Mari van de Ven!

Estavana Polman ziet er altijd geweldig uit, maar na een make-up look van Mari van de Ven is ze écht stralend!

Estavana Polman

Het jaar 2023 begon met een grote verandering voor Estavana Polman. De handbalster besloot om te gaan spelen voor de Roemeense handbalclub Rapid București. Dit hield ook in dat het hele gezin zou moeten verhuizen naar Roemenië en dat had nogal wat voeten in de aarde. Gelukkig zijn we weer een paar maanden verder en is iedereen gesetteld en speelt Estavana de sterren van de hemel voor handbalclub Rapid București.

Gezin

Toen Rafael van der Vaart en Estavana Polman elkaar leerden kennen sloeg de vlam in de pan. De twee zijn inmiddels alweer een paar jaar heel erg gelukkig samen. Uit een eerdere relatie heeft Rafael een zoon, Damiàn. Samen hebben Rafael en Estavana een dochter genaamd Jesslynn. De kleine meid is een kopie van haar moeder en echt om op te vreten. Samen hebben ze een hartstikke fijn gezin, leuk om te zien!

Makeover

Estavana is van zichzelf al mooi, maar ze had een paar dagen geleden de eer om in de stoel van Mari van de Ven plaats te nemen. ‘Fijn om je weer te zien en om je nog mooier te maken’, jubelt de visagist op zijn Instagram.

De lovende reacties en complimenten stromen binnen onder de post van Mari. ‘Zo mooi!’ plaatsen heel veel volgers onder de foto. Ook heel veel mensen plaatsen een hartje onder de foto.

Wij vinden Estavana er altijd stralend uit zien, maar met deze look glimt ze nóg meer tegen je op!

Bron en Beeld: Instagram Estavana Polman, Instagram Mari van de Ven

Delen

Meer over Estavana Polman

Estavana en teamgenoten in feeststemming met iconisch Hollands liedje
Estavana en teamgenoten in feeststemming met iconisch Hollands liedje
LEZEN: Tweede kindje voor Rafael en Estavana op komst?
LEZEN: Tweede kindje voor Rafael en Estavana op komst?
Lees alle artikelen over Estavana Polman