100%NL Magazine Esther Vedder
Delen

FOTO’S: Esther Vedder op romantische wijze ten huwelijk gevraagd!

Het afgelopen weekend was een weekend om nooit meer te vergeten voor Esther Vedder. Zij werd namelijk door haar grote liefde Ismael ten huwelijk gevraagd!

Esther Vedder

Esther en Anne Vedder werden bij het grote publiek bekend door de driedelige Videolandserie Twins of gold. Hiervoor werd zowel hun werk als hun privéleven vastgelegd door de camera’s. De twee runnen het succesvolle Vedder & Vedder-imperium, dat zich richt op gepersonaliseerde sieraden.

Gezin

Alweer heel wat jaren is Esther Vedder samen met haar grote liefde Ismael. Hun liefde werd in augustus 2023 bezegeld met de komst van hun dochter Frankie.

Frankie is vernoemd naar Esther’s zus Franka Vedder, die we allemaal kennen als de ex van Freek Vonk. Inmiddels is Franka ook weer gelukkig in de liefde.

Ten huwelijk gevraagd

Tijdens een getaway op Ibiza besloot Ismael om de stoute schoenen aan te trekken en om Esther ten huwelijk te vragen. Hij deed dit op een zeer romantische en spectaculaire wijze. Natuurlijk zijn er prachtige foto’s gemaakt van het huwelijksaanzoek.

Esther zei volmondig JA en deelt op haar Instagram de romantische kiekjes. Wat geweldig om te zien! Ze straalt van oor tot oor.

Wij weten zeker dat Esther een prachtige bruid zal zijn!

Bron en Beeld: Instagram Esther Vedder

Delen