100%NL Magazine Freek Vonk
Zie ook:
Delen

ZIEN: Freek Vonk reageert op liefdesnieuws van zijn ex Franka Vedder

Wie kortgeleden nog dacht dat Freek en Franka weer een stel zouden zijn, heeft het mis. Franka is verliefd op een ander, maar Freek reageert wel...

Freek Vonk

In de wereld van de natuurwetenschappen is er een naam die je niet kunt missen: Freek Vonk! Deze charmante bioloog met zijn aanstekelijke enthousiasme is al jaren een van de meest geliefde televisiepersoonlijkheden van Nederland. Met zijn indrukwekkende kennis en onvermoeibare avontuursgeest heeft hij jong en oud het belang van natuurbehoud en dierenbescherming bijgebracht.

Freek heeft jarenlang een relatie gehad met Franka Vedder. De twee maakten vorig jaar bekend uit elkaar te gaan. ‘Helaas bleek het voor ons een onoplosbare puzzel om onze levens op elkaar af te stemmen. Ondanks dat dit voor ons beiden heel verdrietig is, kijken we óók terug op twee héle mooie en liefdevolle jaren, waarin we ontzettend dierbare herinneringen hebben gemaakt’, schreef Freek destijds. De twee gingen als goede vrienden uit elkaar.

Liefdesnieuws

Onlangs werd er nog gesproken over een hereniging tussen Franka en Freek, maar daar is niets van waar. Franka deelde het afgelopen weekend namelijk een reeks foto’s, waarop zij haar nieuwe liefde voorstelt aan de wereld. Thomas Haverkamp is zijn naam en de twee zien er heel gelukkig uit samen.

Dat Freek en Franka nog goed bevriend zijn, blijkt maar weer. De bioloog reageert met drie hartjes onder deze foto. Onwijs lief…

Bron en Beeld: Instagram Franky Vedder

Delen

Meer over Freek Vonk

OEI: Opnieuw een pijnlijke beet voor Freek Vonk in zee
OEI: Opnieuw een pijnlijke beet voor Freek Vonk in zee
Stralende Freek Vonk deelt breaking news: 'De eerste stap is gezet!!!'
Stralende Freek Vonk deelt breaking news: ‘De eerste stap is gezet!!!’
Lees alle artikelen over Freek Vonk