100%NL Magazine Franka Vedder

OOH LA LA: Ex-vriendin Freek Vonk poseert in doorschijnende catsuit

Franka laat zichzelf regelmatig van haar meest sexy kant zien en dat doet zij nu weer. De blondine verbluft al haar volgers!

Franky Vedder

Franka Vedder is één van de drie zusjes Vedder. Hoewel haar zussen de eigenaressen zijn van het sieradenmerk Vedder & Vedder, heeft Franka haar eigen sieradenmerk op de markt gebracht, onder de naam Franky Amsterdam. Franka heet op Instagram dan ook Franky Vedder.

Breuk

Deze zomer maakten Freek Vonk en Franka Vedder bekend dat zij na twee jaar een punt achter hun relatie hebben gezet. De twee konden hun drukke agenda’s niet meer combineren en zijn als vrienden uit elkaar gegaan. ‘We houden nog steeds ontzettend veel van elkaar, maar echte liefde betekent helaas soms ook dat je elkaar moet loslaten – hoe droevig dat ook is’, schreven zij.

Doorschijnende catsuit

Franka deelt dagelijks de leukste en mooiste foto’s met al haar volgers. De ene keer is dit een stralend kiekje met haar zus en haar dochter en de andere keer is dit een foto met vrienden. Dit keer is het een foto waarop Franka zelf poseert in een doorschijnende catsuit met opvallende make-up rondom haar ogen. Zij verbluft haar volgers met deze post, want was is Franka toch een beauty!

Bron en Beeld: Instagram Franky Vedder.