100%NL Magazine Katja en Thijs
Zie ook:
Delen

Exen Thijs en Katja op zeldzame gezinsfoto met dochters Sammie en Coco

Gister was het de verjaardag van Sammie Römer, de dochter van Thijs en Katja. Ze mocht 11 kaarsjes uitblazen. Katja was al vroeg uit de veren om haar te helpen met de traktaties en om een paar mooie foto’s te plaatsen op Instagram van haar dochter. Natuurlijk waren ook vader Thijs en bonusmama Igone de Jongh op visite! En dat leverde nog een mooie foto op.

Bonusdochter

Vriendin van Thijs, Igone de Jongh, deelt namelijk en foto van Thijs, Katja, Sammie en baby Coco. ‘Gefeliciteerd mijn lieve bonusdochter ik hou onvoorwaardelijk veel van je. En van je live papa en mama en coco’, schrijft Igone bij de foto.

Goede band

De volgers van Igone zijn vooral verwonderd dat de twee gezinnen zo’n goede band met elkaar hebben. ‘Wow heerlijk om te horen en te zien’, schrijft iemand onder de foto. En een ander reageert met ‘mooi zeg dat dat zo kan. Je ziet zo vaak anders…’

 

Jarige jop

Katja was deze week helemaal van de kaart, want haar oudste dochter Sammie werd alweer 11 jaar! ‘Wat worden ze snel groot’, schreef Katja bij een paar foto’s van Sammie uit de oude doos. Wat een schatje was ze vroeger zeg!

Bron en beeld: Instagram

Delen

Meer over Katja Schuurman

Katja Schuurman beschrijft haar droomman in details
Katja Schuurman beschrijft haar droomman in details “Zou hij bestaan?”
Katja Schuurman en Igone de Jongh genieten van quality time in Volendam
Katja Schuurman en Igone de Jongh genieten van quality time in Volendam
Lees alle artikelen over Katja Schuurman