100%NL Magazine Expeditie Robinson
Delen

YES: Expeditie Robinson komt dit jaar weer op de buis met nieuwe BN’ers!

Goed nieuws voor alle Expeditie Robinsons fans. Het programma komt namelijk weer terug op de buis!

Vorig jaar kon het programma niet worden opgenomen door het corona virus, maar presentatoren Kaj Gorgels en Nicolette Kluijver kondigden net aan dat er dit jaar weer een paar verse BN’ers naar een onbewoond eiland worden gestuurd. Wie dat zijn houden ze nog even geheim.

“Het was verschrikkelijk. Vorig jaar een heel seizoen géén Expeditie Robinson. Het heeft wat voeten in de aarde gekost, maar we zijn terug dit jaar”, vertelt presentator Kaj. Ook Nicolette Kluijver heeft er enorm veel zin in: “We gaan binnenkort op reis. We gaan een nieuw seizoen voor jullie maken op RTL4. We blijven in Europa en ik kan je nu al vertellen: het wordt briljant.”

Ze hoeven dit keer niet ver te reizen. De opnames vinden volgens Nicolette namelijk plaats in Europa. Of het in Spanje, Engeland of misschien zelfs op onze eigen Waddeneilanden wordt is nog niet bekend, maar we zijn wel heel benieuwd! De opnames van het nieuwe seizoen starten dus binnenkort. Het 21e seizoen van Expeditie Robinson zal dit najaar te zien zijn op RTL 4.

Bron: RTL

Delen