De experts weten het zeker: Dít is de Mol!
Zie ook:
Delen

De experts weten het zeker: Dít is de Mol!

De experts denken de code van Wie is de Mol te hebben gekraakt en zijn er vrijwel zeker van wie de Mol is.

Wie is de Mol

Het is dit jaar weer een bloedspannend seizoen van Wie is de Mol. Alle ingrediënten voor een heerlijk programma zijn aanwezig: fanatieke kandidaten, een prachtige omgeving in Albanië, perfecte presentatie van Rik van de Westelaken én een keiharde Mol.

Maar wie de Mol is, dat weet nog niemand. Vanavond kunnen we weer gaan genieten van een aflevering waarin we Everon Jackson Hooi, Kim-Lian van der Meij, Fresia Cousiño Arias, Thomas van Luyn en Laetitia Gerards de leukste proeven zien doen en proberen de Mol te ontmaskeren.

Volgens de experts

Mollen-experts vertellen aan de krant het AD dat ze overtuigd zijn wie de Mol dit jaar is. Zit je er klaar voor? Ze weten het zéker… het moet Fresia zijn.

In de krant leggen de experts de belangrijkste hints uit. Één daarvan luidde: ‘Zaterdag werden er kistjes uit het water gehaald. Er kwamen vier verschillende codes naar voren: 319, 276, 327 en 204. Als je die getallen bij elkaar optelt en combineert met de plek in het alfabet, krijg je: M O L F, dus mol Fresia.’

Nog niet overtuigd? Wat dacht je van deze aanwijzingen? ‘Ze stond ook vaak op sleutelposities en haalt weinig geld op. Ze doet me heel erg denken aan oud-mol Jan Versteegh. Ze speelt een goede kandidaat.’ Weer een andere expert laat weten: ‘Ze liftte ook lang mee op Sahil, die als een gek alle opdrachten verprutste. Bij hem was ze vaak in de buurt te vinden. Als het dan misgaat, geef je gewoon Sahil de schuld.’

En… wie denk jij dat de Mol is?

Beeld: Wie is de Mol, Bron: Shownieuws, AD

Delen