100%NL Magazine Everon Jackson Hooi
Delen

Dít is de grote liefde van Everon Jackson Hooi!

Everon Jackson Hooi kennen we natuurlijk allemaal als Bing uit Goede Tijden, Slechte Tijden. Maar wisten jullie ook dat Everon al heel veel jaren dolgelukkig is met Jozua?

Everon Jackson Hooi

Als we Everon Jackson Hooi zien denken we automatisch aan Bing Mauricius uit Goede Tijden, Slechte Tijden. Al vanaf 2005 wordt het personage Bing gespeeld door Everon.

Maar Everon speelt niet alleen in Goede Tijden, Slechte Tijden, hij speelde ook in de RTL serie De Erfenis.

Wie is de Mol

Dit jaar kunnen we nóg meer genieten van Everon op het beeldscherm, want hij is kandidaat in het populaire programma Wie is de Mol. Vorige week begon alweer het 22e seizoen.

Samen met 10 andere kandidaten én de Mol probeert Everon de Mol te vinden. Of zou hij zelf de Mol zijn….de tijd zal het leren! De presentatie is ook dit jaar weer in handen van Rik van de Westelaken.

Grote liefde

Everon is al ruim 6 jaar heel gelukkig met zijn verloofde Jozua. Verloofde ja, want een paar jaar geleden besloot Everon dat het tijd was en ging hij op zijn knieën voor Jozua. Wanneer het grote moment plaats zal vinden is nog niet bekend.

In 2014 kwam Everon Jackson Hooi uit de kast voor het grote publiek, hij deed dit in het tijdschrift L’HOMO. Zijn familie en vrienden wisten toen al wel dat Everon op mannen valt.

Zelf zei Everon hier destijds over in L’HOMO: ‘Op mijn 27e of 28e heb ik het mijn moeder verteld en mijn omgeving wist het ook al een aantal jaar. Zelf wist ik het al rond mijn zestiende, heb toen zelfs wat met meisjes gerommeld, maar na een tijdje dacht ik: wie houd ik nu voor de gek? Maar ik had tijd nodig. En ik had geen zin in om het overal te vertellen, omdat mensen dan wéér een mening over me zouden hebben.’

Vlak nadat Everon uit de kast kwam, kwam hij zijn grote liefde Jozua tegen. In 2019 ging het stel uit elkaar, maar gelukkig vonden ze elkaar weer terug. Inmiddels zijn Everon en Jozua weer dolgelukkig!

Bron en Beeld: Instagram Everon Jackson Hooi, NU.nl

Delen