100%NL Magazine Fajah Lourens
Zie ook:
Delen

Fajah Lourens: ‘Kan met geen woorden omschrijven wat ik voor deze man voel’

Gisteren werd bekend dat Fajah Lourens weer vrijgezel is, maar zij heeft haar hart verloren aan een andere kleine man...

Fajah Lourens

Fajah Lourens was nog maar 21 jaar oud toen Nederland haar leerde kennen als Yasmin in Goede tijden, Slechte tijden. Sindsdien verscheen Fajah in verschillende films en series, bouwde ze een carrière op als DJ en producer én schreef ze meerdere dieetboeken. Fajah is een bezige bij!

Fajah heeft twee kinderen, dochter Irem en zoontje Shai. Fajah is dol op haar kinderen en dat steekt ze dan ook niet onder stoelen of banken. Al heel jong, op 19-jarige leeftijd, werd Fajah voor het eerst moeder van dochter Irem. Met haar ex Daniël Surig kreeg Fajah nog zoon Shai. Kortgeleden is Fajah voor het eerst oma geworden.

Rijkdom

Fajah maakte gisteren bekend dat zij weer als vrijgezel door het leven gaat, maar toch lijkt zij altijd een grote liefde te hebben en te houden: haar kleinzoon. Fajah deelde drie mierzoete kiekjes van deze kleine jongen en daarbij schreef zij: ‘Ik kan met geen woorden omschrijven wat ik voor deze kleine man voel. Wat een rijkdom.’ Dat begrijpen wij maar al te goed, want de liefde die je van een kleinzoon krijgt, is onbetaalbaar. Wij weten zeker dat Fajah een hele trotse oma is.

https://www.instagram.com/p/CwF-sj_oWjY/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Fajah Lourens

Delen

Meer over Fajah Lourens

Dolgelukkige Fajah Lourens: 'Deze man brengt zoveel moois in ons leven'
Dolgelukkige Fajah Lourens: ‘Deze man brengt zoveel moois in ons leven’
Fajah Lourens over liefdesleven: 'Ik ben verliefd en alle clichés zijn waar'
Fajah Lourens over liefdesleven: ‘Ik ben verliefd en alle clichés zijn waar’
Lees alle artikelen over Fajah Lourens