100%NL Magazine Froger
Zie ook:
Delen

VIDEO: Fallon Froger houdt voor het eerst haar pasgeboren zusje vast

Danny Froger en Ann Dominique Wilten zijn de trotse ouders geworden van een prachtige dochter. Grote zus Fallon mocht voor het eerst haar pasgeboren zusje vasthouden.

Danny Froger

Danny Froger kennen we niet alleen als ‘de zoon van’, maar hij heeft zelf ook een aantal nummers op zijn naam staan! De goedlachse zanger is alweer een aantal jaren samen met zijn mooie vriendin Ann Dominique Wilten. Samen vormen ze een prachtig gezin met twee dochters.

Nieuw gezinsgeluk

Op 29 september 2022 werd de tweede dochter van Danny en Ann Dominique geboren: Scottie Froger. Het stel had ook al een dochter, de 3-jarige Fallon. Vol trots en met een aantal prachtige foto’s maakten Danny en Ann Dominique de komst van de kleine meid wereldkundig. ‘Alles is zo goed gegaan en ben mega trots op al mijn meiden!’, schreef een dolgelukkige Danny.

Fallon

Niet alleen Danny en Ann Dominique zijn helemaal in de wolken met de kleine meid, ook Fallon is heel erg blij want zij is nu grote zus!

Heel voorzichtig houdt Fallon haar kleine zusje vast, wat ontzettende schattige beelden opleveren. Kinderen zijn onvoorspelbaar, en dat zorgt vaak ook voor een hoop hilariteit. Als Fallon de kleine Scottie op haar schoot heeft vraagt ze: ‘Wat is ze zwaar?’.

Wil jij graag het verterende moment tussen de zusjes zien? Bekijk de video hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Danny Froger, Instagram Ann Dominique Wilten

Delen

Meer over Danny Froger

VIDEO: Fallon blijkt een natuurtalent te zijn op de ski's!
VIDEO: Fallon blijkt een natuurtalent te zijn op de ski’s!
Ann Dominique deelt té schattige ochtendroutine met Scottie!
Ann Dominique deelt té schattige ochtendroutine met Scottie!
Lees alle artikelen over Danny Froger