100pmagazine_roxeanne
Zie ook:
Delen

SCHATTIG: Fender onlangs 4 geworden, ouders delen heerlijke foto’s

Aan de fotoreeks te zien, geniet Fender met volle enthousiasme en een lach op z'n gezicht van alles wat hij samen met zijn vader en moeder beleefd.

4 jaar

Alweer 4 jaar geleden werden Roxeanne Hazes en Erik Zwennes voor de eerste keer ouders van een zoontje, genaamd Fender. Het stel heeft hun volgers vanaf het begin af aan mee laten genieten van de leuke, schattige en grappige momenten, die zij met hun zoontje beleefden. Afgelopen zondag mocht Fender alweer 4 kaarsjes uitblazen en dat vroeg om een fotoreeks op Instagram. De kleine man lijkt overal zo enthousiast om te zijn en is dan ook vaak met een lach op z’n gezicht te zien op de foto’s die Roxeanne en Erik delen. Om het nog maar niet over dat heerlijke blonde bos krullen te hebben.

Gezin

Ruim een jaar voordat Fender geboren werd, is Erik op zijn knieën gegaan voor Roxeanne. Het is er door verschillende omstandigheden nog niet van gekomen om te trouwen, maar Roxeanne liet begin dit jaar op Instagram nog weten dat zij al 5 jaar de gelukkigste verloofde op aarde is. Wanneer de bruiloft zal plaatsvinden heeft het stel tot op heden nog niet bekend gemaakt.

Reacties Fender

De volgers kunnen de foto’s van Fender wel waarderen en feliciteren hem dan ook massaal onder de foto. ‘Gefeliciteerd met jullie lieve, grappige en knappe Fender’, schrijft een volger. ‘Wat een prachtig ventje… ondeugend gezichtje..straalt geluk uit zijn oogjes…’ en ‘Gefeliciteerd met jullie heerlijke ventje. Maak er samen n gezellige dag van. En dat stralen jullie altijd uit’, schrijven twee andere volgers. Hij is ook wel onwijs schattig..

https://www.instagram.com/p/Cf0ebaBIDul/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Erik Zwennes

Delen

Meer over Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes deelt verrassend nieuws en fans gaan uit hun dak
Roxeanne Hazes deelt verrassend nieuws en fans gaan uit hun dak
Erik Zwennes deelt een prachtige ode aan Roxeanne: 'Niets meer aan doen, mama'
Erik Zwennes deelt een prachtige ode aan Roxeanne: ‘Niets meer aan doen, mama’
Lees alle artikelen over Roxeanne Hazes