100pmagazine_roxeannehazes
Zie ook:
Delen

HILARISCH: Zoontje Roxeanne Hazes speelt met tuinslang (en dat gaat mis!)

Op Instagram post Erik Zwennes, de verloofde van Roxeanne Hazes een te schattige video van zijn zoontje Fender die speelt met een tuinslang. Dat gaat mis, maar levert schattige beelden op!

Gezin Roxeanne Hazes

Samen met haar verloofde Erik Zwennes heeft Roxeanne een zoon genaamd Fender. Het drietal vormt een mooi, hecht gezin. Op Instagram delen Roxeanne en Erik regelmatig leuke foto’s en video’s. Het gezinnetje gaat er vaak op uit. Een paar weken geleden nog maakte het gezin een heerlijke wandeling in de frisse buitenlucht. En daar werden natuurlijk ook leuke selfies van gemaakt!

Fender

Fender is een heerlijk, vrolijk mannetje. Regelmatig worden volgers van Roxeanne getrakteerd op de leukste foto’s en video’s van haar kleine man. In deze video steelt Fender de show met zijn dansmoves!

Hilarisch momentje met tuinslang

Op Instagram post vader Erik een hilarische video van zijn kleine man. In de video zie je Fender op een steiger met een tuinslang op zijn snoetje gericht. Je kunt natuurlijk wel raden hoe dat eindigt. Gelukkig kan Fender er zelf om lachen! Benieuwd naar de schattige video? Je ziet het hieronder.

Rechtzaak Rachel

Op jonge leeftijd werd Roxeanne al bekend bij het grote publiek, ze is namelijk de dochter van zanger André Hazes en Rachel. Haar vader overleed 2004. De afgelopen jaren hebben Roxeanne en Rachel een turbulente periode achter de rug. Een hele lange tijd zijn de twee heel close geweest, maar de afgelopen tijd hebben de twee geen contact meer met elkaar. Tot groot verdriet van Rachel.

Rachel Hazes is momenteel druk met een rechtszaak die zij zelf heeft aangespannen i.v.m. ‘oude geschillen’. Voor getuigenverhoor werd haar eigen dochter Roxeanne onlangs opgeroepen. Roxeanne besloot om niet naar de Rechtbank te komen, maar leverde wel een statement in, wat tijdens de rechtzaak werd voorgelezen.

Bron en Beeld: Instagram Erik Zwennes en Roxeanne Hazes.

Delen

Meer over Roxeanne Hazes

WAUW: Roxeanne Hazes en Erik Zwennes delen prachtige huwelijksfoto's
WAUW: Roxeanne Hazes en Erik Zwennes delen prachtige huwelijksfoto’s
Volgers zijn het massaal eens: Fender lijkt sprekend op opa André Hazes
Volgers zijn het massaal eens: Fender lijkt sprekend op opa André Hazes
Lees alle artikelen over Roxeanne Hazes