Finale De Slimste Mens: wie is de grootste kanshebber?
Delen

Finale De Slimste Mens: wie is de grootste kanshebber?

Het welbekende en gewaardeerde programma De Slimste Mens komt steeds dichterbij een winnaar. Vandaag is de dag van de finale, wie denk jij dat de slimste is?

De Slimste Mens

Het programma De Slimste Mens wordt dagelijks uitgezonden en bestaat al zo’n 15 jaar. Er zijn maar liefst 22 seizoenen gemaakt van het populaire programma die in 2006 begon met Linda de Mol als presentatrice bij Talpa. Daarna, in 2009 op RTL 4, presenteerde Martijn Krabbé het tot 2012. Vanaf toen nam Philip Freriks het over op NPO (KRO-NCRV). Maarten van Rossem, de man met een brein als een spons, kunnen we natuurlijk niet overslaan. Maarten heeft ook een belangrijke rol in het programma. Hij draagt veel kennis over aan de deelnemers en het publiek. Vanavond vindt de finale plaats en nemen PowNed-verslaggever Bram Douwes (37), theatermaker Joost Oomen (31) en cabaretier Lisa Loeb (32) het tegen elkaar op!

finale 2021

Na veel strijdlust en goede antwoorden heeft de finale volgorde zich gevormd. De drie fanatieke spelers nemen het tegen elkaar op in de stoelen. Maar wie is de slimste? Lisa verbaasde de kijkers en medekandidaten met haar reeds goede antwoorden en energie. Wij verwachten stiekem een beetje dat Lisa er met de winst vandaar gaat, maar met dit programma weet je het nooit, er is nog van alles mogelijk! Wie denk jij dat er wint vanavond?

Voorgaande jaren en winnaars

In 2012 was de eerste Slimste Mens op NPO Arjen Lubach. Daarna kwamen Pieter Derks, Owen Schumacher, Art Rooijakkers, Tom Roes, Diederik Smit, Eric Smit, George van Houts, Klaas Dijkhoff, Angela de Jong, Sander Schimmelpenninck, Roelof de Vries, Peter Hein van Mulligen, Rob Hadders, Marieke van de Zilver, Astrid Kersseboom en Snollebolleke Rob Kemps. Dit jaar zetten wij in op Lisa Loeb!

Bron en Beeld: Instagram, De Slimste Mens

Delen