Fans denken massaal dat déze 4 BN'ers de finalisten van The Masked Singer zijn!
Zie ook:
Delen

Fans denken massaal dat déze 4 BN’ers de finalisten van The Masked Singer zijn!

Spanneeeeend! Kunnen jullie ook niet meer wachten tot vrijdag? Dan is namelijk de finale van The Masked Singer en komen we er eindelijk achter wie er toch in die laatste vier pakken zitten. De fans lijken het al zeker te weten. Volgens hen zitten déze BN’ers dus in de pakken van Neptunus, De Vos, De Panter en De Zebra!

De Vos

De Vos lijkt toch nog steeds de moeilijkste kandidaat om te raden dit seizoen. De kijkers zijn er in ieder geval zeker van dat de kandidaat een musicalster is. Maar welke? Alle hints leiden toch naar Noortje Herlaar. De vriendin van Barry Atsma heeft ook afgelopen maand bekendgemaakt dat ze zwanger is van haar tweede kindje. Zal het dan toch?

De Zebra

Als dit niet Najib Amhali is, dan weet niemand wie er wél in het pak van De Zebra zit. De stem klopt, de bewegingen kloppen én alle hints wijzen toch echt naar de cabaretier. Ook heeft hij twee kinderen en is hij sinds kort zijn wilde haren kwijt, wat weer wijst naar zijn verslaving die hij eindelijk onder controle heeft.

De Panter

Nooit geweten dat Nicolette van Dam ook kon zingen! Maar het kan niet anders dan Nicolette in het pak van de Panter zit. De hint kleding, wijst naar haar kledinglijn die ze heeft ontworpen met Shoeby. Video’s met het Afrika gehalte wijzen op de film Zoop in Afrika en haar pantermannetje is natuurlijk niemand minder dan Bas Smit. Ook viel ons maandag iets heel eigenaardigs op. Op de story van haar man Bas Smit was Nicolette aan het sporten met een jasje aan met daarop La Panthère, oftewel de Panter! Als dit geen duidelijke hint is, dan weten we het ook niet meer…

Neptunus

Waylon en Douwe Bob waren natuurlijk ook goede kandidaten, maar in het pak van Neptunus zit toch echt Jan Dulles. Jan werd begin september vader van zijn tweede kindje, ook deed hij mee aan het Songfestival en heeft hij een huisje in Frankrijk! Ook is hij fan van Elvis en deed hij mee aan Jesus Christ Superstar én The Passion. We weten het gewoon zeker. Jan Dulles zit in het pak van Neptunus.

Bron: Instagram | Beeld: Instagram

Delen

Meer over Jan Dulles

VIDEO: Lina en Jan Dulles zingen samen de sterren van de hemel
VIDEO: Lina en Jan Dulles zingen samen de sterren van de hemel
Column Jan Dulles: 'Wat op het eiland gebeurt, blijft op het eiland.'
Column Jan Dulles: ‘Wat op het eiland gebeurt, blijft op het eiland.’
Lees alle artikelen over Jan Dulles

Meer over Nicolette van Dam

Meegenieten met Bas en Nicolette's prachtige trip naar Venetië!
Meegenieten met Bas en Nicolette’s prachtige trip naar Venetië!
Intens verdriet voor Bas Smit en Nicolette van Dam: 'Nu was ze echt op…'
Intens verdriet voor Bas Smit en Nicolette van Dam: ‘Nu was ze echt op…’
Lees alle artikelen over Nicolette van Dam

Meer over Najib Amhali

ZIEN: Zo ziet de knappe en jarige vrouw van Najib Amhali eruit
ZIEN: Zo ziet de knappe en jarige vrouw van Najib Amhali eruit
WAUW: Dit is het mooie gezin van Najib Amhali
WAUW: Dit is het mooie gezin van Najib Amhali
Lees alle artikelen over Najib Amhali