100%NL Magazine Floris Göbel
Zie ook:
Delen

VIDEO: Floris Göbel doet bijzondere onthulling over Expeditie Robinson

Op televisie ziet het er altijd prachtig en geweldig uit, maar kijkers van Expeditie Robinson weten niet wat zich op het eiland afspeelt als de camera uit is. Floris vertelt het.

Floris Göbel

Floris Göbel is bekend als natuur- en dierenexpert in Nederland en hij wordt ook wel de jonge Freek Vonk genoemd. Floris uit zijn liefde voor dieren en de natuur op verschillende manieren. Zo presenteert hij het programma Dierenpraattv, maar hij is ook hulpverlener bij de dierenambulance. Op Instagram is zijn liefde voor dieren en natuur overigens ook duidelijk te zien.

Veel Nederlanders zullen Floris sinds kort pas goed kennen, want hij speelde mee aan Expeditie Robinson 2023, maar hij moest vorige week het spel verlaten.

Bijzondere onthulling

Op televisie ziet het eiland er altijd prachtig uit en het lijkt alsof bíj́na altijd de zon schijnt, maar dat is lang niet altijd het geval. Floris vertelde in het programma ‘Back2base’ van Geraldine Kemper over de regen op het eiland. ‘Wat je dus vaak niet ziet, zijn de avonden en nachten. Je ligt echt nachtenlang wakker in de regen. Overdag was er lekker de zon en op het moment dat de camera wegging, dan wisselde een gigantische donkere wolk dat bootje af en dan regende het gewoon twaalf uur lang non-stop.’

Floris legt uit dat hij en zijn kampgenoten geen dak hadden gebouwd, want zij dachten ‘lang leve de lol’ naast het kampvuur op het strand. ‘En dan met z’n allen lepeltje lepeltje in de biecht proberen te schuilen, want die was een beetje droog’, zegt hij lachend. Wat een avontuur is dit. Deze regenachtige nachten zien wij als kijker inderdaad niet…

Bron en Beeld: Instagram Geraldine Kemper en YouTube Back2Base

Delen