100%NL Magazine Marco Borsato
Zie ook:
Delen

FOTO: Marco Borsato na lange tijd weer buiten gespot

Hoewel Marco Borsato vroeger regelmatig werd gezien en gespot, lijkt hij tegenwoordig minder vaak in het openbaar te verschijnen.

Marco Borsato

Na heel veel jaren in het vak is hij nog steeds een van de meest bekende en succesvolle Nederlandse zangers: Marco Borsato. In de jaren ’90 brak hij door in de Nederlandse popmuziek en in de jaren daarna won hij talloze prijzen, scoorde hij hit na hit en bouwde hij een immens grote schare fans op.

Jarenlang is Marco getrouwd geweest met Leontine Ruiters en samen kregen zij drie kinderen: Luca, Jada en Senna. Marco en Leontine zijn inmiddels een paar jaar gescheiden, maar zij gaan nog als goede vrienden met elkaar om en dat is prachtig om te zien.

Recente foto

Marco Borsato gaat momenteel door een uitdagende periode te gaan. Hoewel hij minder vaak in het openbaar verschijnt, heeft Story-fotograaf Edwin Smulders hem afgelopen vrijdag voor zijn lens kunnen vastleggen. Deze foto’s zijn gepubliceerd in het weekblad Story, waarbij Marco zelfs de cover siert. Natuurlijk, zoals bij elke bekendheid, komen er reacties op deze beelden. Maar laten we niet vergeten dat achter elke foto een mens schuilt, met zijn eigen ups en downs. Wij hopen dat de zanger snel uit de moeilijke periode komt.

Bron: Story. Beeld: Edwin Smulders.

Delen

Meer over Marco Borsato

MOOI: Jada Borsato vertelt over bijzonder moment met Marco
MOOI: Jada Borsato vertelt over bijzonder moment met Marco
FOTO: Marco Borsato deelt geweldig nieuws
FOTO: Marco Borsato deelt geweldig nieuws
Lees alle artikelen over Marco Borsato