100%NL Magazine Chantal Janzen

Wij smelten weg bij een foto van Bobby én nee het komt niet door de hitte!

Wij kunnen echt geen genoeg krijgen van de kleine Bobby! Het jongste zoontje van Chantal steelt alle harten op Instagram en ook Chantal deelt maar al te graag leuke foto’s en video’s van haar jongste spruit.

Op dit moment geniet Chantal met haar gezin van een welverdiende vakantie. Ook de kleine Bob is mee en daar wil Chantal duidelijk even iets over kwijt. Deze ‘kleine prutser’ zoals Chantal hem liefdevol noemt, neemt namelijk het grootste deel van haar in beslag. En dat vindt ze helemaal niet erg!

“Kleine prutser, daar zit je dan. Met je lieve kopje. En volgens mij net je broek vol. Om 6.15u in de ochtend op het strand. Op vakantie. Wat voor ouders met jonge kinderen soms allesbehalve voelt als vakantie.”

Ook gaat ze nog even in op alle bezigheden als ouder van een kleintje:

“Pas op, niet bij t zwembad, nee die schelp kun je niet eten, kijk uit voor t stenen trapje bij het hek, nee niet met zand gooien naar dat kindje, geef ‘s terug want dat is niet jouw bal, nee niet op papa’s telefoon, ja mooi je zonnebril! Nee die pootjes mag je niet opzij buigen, heb je nou in je badje gepoept? Laat die mensen even eten, dat is van hèn, nee nu geen frietje meer, kom nu moet je echt gaan slapen, nadat mama nog even een stuk of 6 vuilniszakken tegen het raam heeft geplakt want hier in dit land hebben ze kinderen die MET OOGMASKERS OP SLAPEN OF WAT??!?!??”

Chantal benadrukt wel nog even dat ze ondanks alles zielsgelukkig is met de kleine Bob!

“Maar och och och wat maak je ons gelukkig en wat hou ik toch zielsveel van jou en toch ook van deze prutsfase.”

Dit schattige koppie kun je toch ook niet weerstaan!

Accepteer marketing cookies om deze content te zien.