100%NL Magazine Freek Vonk
Zie ook:
Delen

FOTO’S: Freek Vonk weer herenigd met ex?

Freek en Franka zijn inmiddels een tijdje uit elkaar, maar het afgelopen weekend deelde Freek wat lieve, maar opmerkelijke foto's.

Freek Vonk

In de wereld van de natuurwetenschappen is er een naam die je niet kunt missen: Freek Vonk! Deze charmante bioloog met zijn aanstekelijke enthousiasme is al jaren een van de meest geliefde televisiepersoonlijkheden van Nederland. Met zijn indrukwekkende kennis en onvermoeibare avontuursgeest heeft hij jong en oud het belang van natuurbehoud en dierenbescherming bijgebracht.

Freek heeft jarenlang een relatie gehad met Franka Vedder. De twee maakten vorig jaar bekend uit elkaar te gaan. ‘Helaas bleek het voor ons een onoplosbare puzzel om onze levens op elkaar af te stemmen. Ondanks dat dit voor ons beiden heel verdrietig is, kijken we óók terug op twee héle mooie en liefdevolle jaren, waarin we ontzettend dierbare herinneringen hebben gemaakt’, schreef Freek destijds. De twee gingen als goede vrienden uit elkaar.

Herenigd?

Freek Vonk deelde gisteren een reeks mierzoete foto’s met de dochter van Esther Vedder. Esther is de zus van Franka. Zo te zien heeft Freek nog heel goed contact met de familie Vedder, maar sommige mensen denken dat het misschien meer dan dat is. Zij denken dat Freek en Franka weer een koppel zijn.

‘Even alvast wat nieuwe toekomstige fans ronselen.…. Je kan kleine mensjes niet vroeg genoeg indoctrineren met DIEREN. Maar OMG wát een schatje deze lieve blije kleine meid. Niet normaal!!! PS: Mijn lieve moeder heeft dat schattige vrolijke aapje gebreid…. Lief he??’, schrijft Freek bij deze prachtige foto’s. Of dit betekent dat Freek en Franka weer een stel zijn, weten wij niet. Het zou in ieder geval wel heel leuk zijn. 😉

Bron en Beeld: Instagram Freek Vonk

Delen

Meer over Freek Vonk

Stralende Freek Vonk deelt breaking news: 'De eerste stap is gezet!!!'
Stralende Freek Vonk deelt breaking news: ‘De eerste stap is gezet!!!’
Freek Vonk: 'Je bent ‘t zó waard, want van jou is er maar één!!!'
Freek Vonk: ‘Je bent ‘t zó waard, want van jou is er maar één!!!’
Lees alle artikelen over Freek Vonk