100%NL Magazine Yolanthe Cabau

FOTO’S: Yolanthe gespot met mogelijk nieuwe liefde

Het lijkt erop dat Yolanthe Cabau een nieuwe vlam heeft! De mooie actrice zou op een vakantie in Mexico gespot zijn met een man.

Samen gespot in Mexico

Er zouden foto’s opgedoken zijn van het stel samen. De Shownieuws-redactie zou een aantal foto’s hebben kunnen inzien, waarin Yolanthe en de man innig verstrengeld zouden liggen in Mexico. Weekblad Privé heeft deze foto’s nu gepubliceerd.

Volgens Shownieuws wilde het management van Yolanthe Cabau vorige week nog niets kwijt over deze mogelijk nieuwe liefde.

Benieuwd naar de foto’s? Je ziet ze hier.

Model

Maar wie is dan die mogelijk nieuwe ‘vlam’ van Yolanthe? Maak kennis met Lentini Eersteling, een 26-jarig model uit Rotterdam. Het model is zo te zien geregeld in de sportschool te vinden…wát een verschijning!

Feestje

Volgens Shownieuws zouden Yolanthe en Lentini onlangs in Nederland samen op een feestje zijn gespot. Ze zouden het daar heel gezellig hebben gehad met z’n tweetjes…

Zou Yolanthe dan toch de liefde hebben gevonden? Het is haar in ieder geval van harte gegund!

Liefdesbreuk

In 2019 kwam er een einde aan het sprookjeshuwelijk van Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder. Na een relatie van 10 jaar ging het stel uit elkaar.

Bron: Shownieuws en beeld: 100PMagazine