ANP Frank de Boer 100%NL Magazine
Zie ook:
Delen

Frank de Boer sluit na 4 weken eindelijk zijn vrouw weer in de armen

Na vier lange weken mocht Frank de Boer eindelijk zijn vrouw Helen weer in de armen sluiten.

Frank de Boer

Frank de boer kennen we allemaal als een van de tweelingbroers uit de voetbalwereld. Samen met zijn tweelingbroer Ronald heeft Frank een prachtige carrière tot nu toe in de voetbalwereld. Nadat zijn spelerscarrière maakte Frank de overstap naar coaching, waarbij hij uiteindelijk kook hoofdcoach van het Nederlands elftal was.

Gezin

Op jonge leeftijd leerde Frank zijn toekomstige vrouw Helen kennen. In een eerder interview aan Libelle vertelde Frank hier eens over: ‘Zij was dertien, ik zeventien. Dan heb je nog geen oog voor elkaar. Maar haar vader was een fanatiek sporter, een ex-voetballer van Ajax. Onze families hadden een klik. En zij was ook sportief, ze handbalde. Langzaam ontstond er wat tussen ons.’

Nog altijd zijn Frank en zijn geliefde Helen samen. Het stel heeft samen drie prachtige dochters: Romy, Jackie en Beau. Foto’s van de knappe meiden zie je hier!

Eindelijk weer in de armen

Voor zijn werk is Frank veel op reis en moet hij zijn gezin missen. De afgelopen vier weken heeft Frank zijn geliefde vrouw Helen moeten missen, en dat viel niet mee!

Op Instagram deelt hij een liefdevolle foto waarbij hij zijn grote liefde weer in zijn armen heeft gesloten. ‘Na vier weken eindelijk mijn bestie weer in mijn armen’, schrijft de romantische Frank.

Beeld: ANP Foto, Bron: Instagram Frank de Boer

Delen

Meer over Frank de Boer

Frank de Boer beleeft onvergetelijke vakantietijd met zijn kroost
Frank de Boer beleeft onvergetelijke vakantietijd met zijn kroost
FOTO: Apetrots opa-moment voor Frank de Boer
FOTO: Apetrots opa-moment voor Frank de Boer
Lees alle artikelen over Frank de Boer