Franka Vedder laat zich van meest sexy kant zien na breuk met Freek Vonk
Zie ook:
Delen

Franka Vedder laat zich van meest sexy kant zien na breuk met Freek Vonk

Franka en Freek maakten kortgeleden bekend uit elkaar te zijn en nu laat Franka zich van haar meest sexy kant zien op Instagram. OOH LA LA!

Franky Vedder

Franka Vedder is één van de drie zusjes Vedder. Hoewel haar zussen de eigenaressen zijn van het sieradenmerk Vedder & Vedder, heeft Franka haar eigen sieradenmerk op de markt gebracht, onder de naam Franky Amsterdam. Franka heet op Instagram dan ook Franky Vedder.

Breuk

Begin deze week maakten Freek Vonk en Franka Vedder bekend dat zij na twee jaar een punt achter hun relatie hebben gezet. De twee konden hun drukke agenda’s niet meer combineren en zijn als vrienden uit elkaar gegaan. ‘We houden nog steeds ontzettend veel van elkaar, maar echte liefde betekent helaas soms ook dat je elkaar moet loslaten – hoe droevig dat ook is’, schreven zij.

Volgers verbluffen

Een paar dagen na het bekendmaken van de breuk, verbluft Franka haar volgers met een reeks prachtige foto’s. Franka poseert tegen de spiegels in het Conservatorium Hotel in Amsterdam en daarom is de fotograaf ook duidelijk zichtbaar. ‘Prachtvrouw!’ en ‘Prachtiggg! En doe mij ook zo’n fotograaf aub’, zijn wat reacties. Franka straalt en ziet er beeldschoon uit!

https://www.instagram.com/p/CuWbX3voYVj/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Franky Vedder.

Delen