100%NL magazine Frans Bauer

Frans Bauer blikt terug: ‘Nog steeds spijt’

Ook van deze foto kregen wij weer een glimlach op ons gezicht. Wat is het toch leuk om af en toe terug in de tijd te gaan...

Frans Bauer

Frans Bauer is een Nederlandse zanger en presentator. In 1994 werd Frans nationaal bekend met zijn nummer Als sterren aan de hemel staan. Hij scoorde hiermee een grote hit. Frans is al jaren gelukkig met zijn grote liefde, Mariska. Samen hebben zij vier zoons: Christiaan, Frans Bauer Jr, Lucas en Jan. De familie Bauer is er één waar heel Nederland blij van wordt. Zij zijn allemaal zo lekker gewoon gebleven.

Spijt

Frans en Mariska zijn heel actief op Instagram en zij delen dagelijks de leukste kiekjes met al hun enthousiaste en trouwe volgers. Wij vinden het een feestje om Frans en Mariska te volgen in alles wat zij doen.

Frans deelt regelmatig een foto uit oude doos en dat doet hij vandaag weer. Wij zien een piepjonge Frans met een gitaar in zijn handen. ‘Hier kreeg ik mijn eerste basgitaar. Nog steeds spijt dat ik hem ooit weg heb gedaan’, schrijft hij erbij. Frans lijkt er nog precies op. Wat een geweldige herinnering is dit zeg!

Bron en Beeld: Instagram Frans Bauer.