Fred van Leer massaal gesteund na ziekenhuisopname
Zie ook:
Delen

Fred van Leer massaal gesteund na ziekenhuisopname

Afgelopen weekend moest Fred van Leer opgenomen worden in het ziekenhuis ter observatie. Hij krijgt enorm veel steun van BN’ers en zijn volgers.

Zijn management liet aan Shownieuws weten: “Fred is naar het ziekenhuis gebracht, ter observatie. Hij is daar in goede handen. Er zullen geen verdere mededelingen gedaan worden.”

Onder andere Connie Witteman en Patricia Paay laten weten dat ze meeleven met Fred. Connie schrijft op Instagram “In stille afwachting hoe het met Fred verder gaat ben ik even on hold…..Ik reken op jullie begrip, Connie” Ook Patricia Paay die zelf ooit slachtoffer is geweest van een sextape laat op haar stories weten dat ze #teamfred is.

Ook Kim-Lian van der Meij deelt een foto met haar ‘Goede vriend Fred van Leer’. “ik denk aan je”, schrijft de actrice en presentatrice op Instagram. “Hoge bomen vangen veel wind en jij bent een heeeeeel hoge boom, daarom heb je ook zo veel bereikt en vinden zo veel mensen je zo leuk. Ik ga geen woorden vuil maken aan dat negatieve ding en die negatieve mensen. Ik ga uit van positiviteit! En jij ook, dat weet ik.  Know this my friend…. also this shall pass! It will pass. En jij staat straks weer rechtop in de wind als die mega sterke en grote prachtige boom”, zegt Kim-Lian op Instagram. Prachtig bericht!

Hoewel Fred van de meeste foto’s op zijn Instagram de reacties heeft uitgezet, schrijven een hoop fans lieve berichten op Instagram. “Houd je taai Fred van Leer. #TeamFred”, schrijft een volger. Een ander schrijft: “Weet niet wat er aan de hand is, ik weet niet wat er is gebeurd maar hoop dat je er bovenop komt en alle steun en liefde krijgt die je nodig hebt! #TeamFred”. Ook zegt iemand: “Verschrikkelijk, Fred is een van de meest vriendelijke en benaderbare bekende Rotterdammers die ik ken! #teamfred.”

Vorige week werd Fred het slachtoffer van het uitlekken van een seksvideo. Sindsdien heeft hij zich teruggetrokken en laten weten dat hij wordt omringd door zijn geliefden.

Delen

Meer over Fred van Leer

AAWH: volgers reageren massaal onder jeugdfoto van Fred van Leer met pony
AAWH: volgers reageren massaal onder jeugdfoto van Fred van Leer met pony
Groot verlies voor Fred van Leer: 'Je zit voor altijd in mijn hart'
Groot verlies voor Fred van Leer: ‘Je zit voor altijd in mijn hart’
Lees alle artikelen over Fred van Leer