100%NL Magazine Freek Vonk
Zie ook:
Delen

Freek Vonk deelt groot nieuws en zijn ex Franky Vedder reageert

Freek is razend enthousiast en hij deelt geweldig nieuws met zijn volgers. De bioloog krijgt onwijs veel positieve reacties en ook zijn ex Franka reageert.

Freek Vonk

In de wereld van de natuurwetenschappen is er een naam die je niet kunt missen: Freek Vonk! Deze charmante bioloog met zijn aanstekelijke enthousiasme is al jaren een van de meest geliefde televisiepersoonlijkheden van Nederland. Met zijn indrukwekkende kennis en onvermoeibare avontuursgeest heeft hij jong en oud het belang van natuurbehoud en dierenbescherming bijgebracht.

Groot nieuws

Freek deelde vanmorgen geweldig nieuws met zijn volgers, want hij krijgt een eigen tv-serie, gebaseerd op zijn jeugd. ‘Nooit van mijn leven had ik dit kunnen dromen. HOLY MOLY, HOE GAAF IS DAT? Dit is zo toff!’, schrijft hij. ‘De GROOTSTE superkracht die je hebt, is het geloof in jezelf. Laat dat nooit afbrokkelen door anderen, want het kan je heel ver brengen. We zijn allemaal gelijk, met onze eigen unieke heldenverhalen in de maak. En ik kan NIET WACHTEN om via deze nieuwe serie het verhaal over mijn jeugd met jullie allemaal te delen!!’, gaat hij verder. Freek is helemaal door het dolle en hij deelt er te leuke jeugdfoto’s bij.

Onder dit bericht ontvangt Freek ongelooflijk positieve reacties en ook zijn ex, Franka Vedder reageert. Zij reageert met een leuke emoji en Freek reageert daar een hartje onder. Fijn dat de twee nog als vrienden door het leven gaan.

https://www.instagram.com/p/Cw4MSTzNtEI/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Freek Vonk

Delen

Meer over Freek Vonk

OEI: Opnieuw een pijnlijke beet voor Freek Vonk in zee
OEI: Opnieuw een pijnlijke beet voor Freek Vonk in zee
ZIEN: Freek Vonk reageert op liefdesnieuws van zijn ex Franka Vedder
ZIEN: Freek Vonk reageert op liefdesnieuws van zijn ex Franka Vedder
Lees alle artikelen over Freek Vonk