100%NL Magazine Freek Vonk
Zie ook:
Delen

FOTO: Freek Vonk deelt update vanuit zijn jungle-woonkamer!

Na een paar spannende dagen is Freek Vonk terug in Nederland. Thuis zit hij momenteel in quarantaine, vanuit zijn jungle-woonkamer deelt hij een update.

Opnames in Namibië

Samen met zijn crew was Freek Vonk op reis door Namibië. Op zoek naar wilde dieren en spannende avonturen. Totdat daar plots een nieuwe en besmettelijkere variant van het coronavirus opdook.

Na die uitbraak stelde Nederland al snel een verbod in op vluchten vanuit zuidelijk Afrika, precies de plek waar Freek op dat moment zat. Op Instagram schreef hij toen: ‘Ken je dat verhaal van die cameraploeg die zondag terug zou vliegen uit Namibië?’.

Terug in Nederland

Gelukkig voor Freek en zijn team bleven ze niet lang in spanning zitten, inmiddels is het team alweer thuis. Vriendin Franka is ook heel blij dat Freek weer thuis is, al moet ze hem nog wel een paar dagen missen. Freek moet namelijk eerst een paar dagen in quarantaine.

Jungle-woonkamer

Vandaag is de 1e dag van Freek’s quarantaine. Op Instagram post hij een foto van zichzelf liggend op de bank, vanuit zijn eigen jungle. Want wow: wat een bijzondere woonkamer heeft Freek!

De volgers van Freek zijn ook zeer onder de indruk. ‘Wie geeft al die planten water als je in het buitenland zit?’, vraagt een volger van Freek zich af. Freek zegt hierop: ‘Die plantenwand krijgt automatisch water, niet te doen anders!’.

Bron en Beeld: Instagram Freek Vonk

Delen

Meer over Freek Vonk

ZIEN: Freek Vonk reageert op liefdesnieuws van zijn ex Franka Vedder
ZIEN: Freek Vonk reageert op liefdesnieuws van zijn ex Franka Vedder
Stralende Freek Vonk deelt breaking news: 'De eerste stap is gezet!!!'
Stralende Freek Vonk deelt breaking news: ‘De eerste stap is gezet!!!’
Lees alle artikelen over Freek Vonk