100%NL Magazine Freek Vonk
Zie ook:
Delen

FOTO: Freek Vonk verrast zijn vriendin met een wel heel bijzonder cadeau!

Franka, de nieuwe vriendin van Freek Vonk, moet wel heel raar opgekeken hebben toen haar bekende vriend dit voor haar tevoorschijn toverde!

Liefdesvakantie in Mauritius

Freek en zijn kersverse vriendin Franka Vedder genieten momenteel van een welverdiende vakantie in het zonnige Mauritius.

Een stralende zon, blauwe zee én twee verliefde koppies: dit moet een prachtige vakantie zijn!

Vol trots deelde Freek al een romantische foto vanaf zijn vakantieadres. ‘Jut en Jul zijn op vakantie!’, schreef hij bij de foto.

Verrassing!

En als je met vakantie bent met Freek Vonk, lig je natuurlijk niet een hele dag aan het strand op een bedje. Nee, dan is er actie in de tent! En dus besloten Freek en Franka hun duikbrillen op te zetten en de zee te gaan verkennen.

Eenmaal boven water verraste Freek ‘zijn’ Franka met een wel heel bijzonder cadeau. Franka schrijft hierover: ‘De meeste vrouwen krijgen rozen, ik krijg een…zeekomkommer’. Toch lijkt Franka er hartstikke blij mee te zijn, aan de foto te zien. 😉

Woning

Freek Vonk heeft onlangs een prachtig appartement gekocht in Den Haag voor maar liefst € 1,4 miljoen.  Het appartement bevindt zich op de 16e verdieping en heeft een vrij uitzicht over de hele stad, het strand en de zee. Het penthouse heeft een woonoppervlakte van 200 vierkante meter. Het appartement op hoogte telt maar liefst 4 slaapkamers. Ook zit er een ruime, maar vooral hele luxe keuken in die is voorzien van alle gemakken.

Benieuwd naar de foto’s? Die zie je hier!

Bron en Beeld: Instagram Freek Vonk

Delen

Meer over Freek Vonk

Stralende Freek Vonk deelt breaking news: 'De eerste stap is gezet!!!'
Stralende Freek Vonk deelt breaking news: ‘De eerste stap is gezet!!!’
FOTO'S: Freek Vonk weer herenigd met ex?
FOTO’S: Freek Vonk weer herenigd met ex?
Lees alle artikelen over Freek Vonk