100%NL Magazine Freek Vonk
Zie ook:
Delen

Freek Vonk over zijn relatiestatus: ‘Ik ben gelukkiger dan ooit’

Op Instagram laat Freek Vonk zich uit over zijn huidige relatiestatus: hij is nog altijd vrijgezel en daar is hij helemaal oké mee!

Freek Vonk

Freek Vonk is een grootse naam in de natuurwetenschappen én in de wereld van kinderen. Door zijn tomeloze enthousiasme weet hij kinderen door het hele land te bereiken met zijn liefde voor dier en natuur. De bioloog staat dan ook regelmatig met een gigantische show in de grootste zalen van Nederland.

Het zal niet lang meer duren of we moeten ‘onze eigen’ Freek Vonk delen met de rest van de wereld. De afgelopen weken was Freek namelijk wereldnieuws, nadat hij samen met nog een aantal andere een nieuwe soort anaconda ontdekte. Deze nieuwe soort anaconda bevindt zich onder andere in Venezuela en in Suriname. Freek is natuurlijk helemaal door het dolle heen na deze ontdekking. Freek: ‘Deze ontdekking laat zien hoe ontzettend veel er nog te leren valt over de natuur en over het Amazonegebied in het bijzonder….’

Exen

Hoewel Freek doorgaans als vrijgezel door het leven gaat, heeft hij toch ook al wat relaties achter de rug. Zijn meest bekende relaties had hij met niemand minder dan Eva Jinek en de mooie Franka Vedder. Helaas voor Freek liepen deze relaties niet goed af.

Relatiestatus

Het afgelopen weekend vierde Freek alweer zijn 41e verjaardag. Een hele mijlpaal die Freek natuurlijk niet zomaar aan zich voorbij kon laten gaan. Op Instagram deelde Freek daarom een tweetal foto’s waarop hij vol trots poseert met een gigantische uil op zijn schouder.

Freek besloot om tijdens zijn 41e verjaardag even de balans op te maken. Freek: ‘Nee, ik heb geen relatie, en ik heb óók geen kinderen. Sommige van mijn vrienden zijn al ouders van kinderen die nu naar de middelbare school gaan. Anderen zijn al langer samen dan dat ik van dieren hou! (Oké, bijna dan!) Maar toch, ik ben gelukkiger dan ooit. Ik voel me nog 25, maar dan met 16 jaar aan levenservaring erbij. Ik kijk niet naar wat ik niét heb, maar naar wat ik wél heb.’

Wat schrijft Freek dit mooi zeg, het is duidelijk aan hem te zien dat het leven hem toelacht. ‘Het leven komt zoals ’t komt. Er zijn ups en downs, verdrietige teleurstellingen maar ook fantastische verrassingen. Niet alles valt te regisseren. Dus geniet van de reis, wetende dat de eindbestemming voor ons állemaal volledig onbekend is. Blijf dromen, blijf ontdekken. Elk moment is een kans om te koesteren, om te groeien, en om dankbaar te zijn en te waarderen wat we hebben, te midden van álle onzekerheden van het leven.’

Dit mooie bericht wat Freek deelt valt in goede aarde bij zijn volgers. Freek wordt overladen met felicitaties en mooie berichten. ‘Mooi omschreven!’, schrijft onder andere Robert Doornbos. Je ziet het bericht van Freek hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Freek Vonk

Delen

Meer over Freek Vonk

Stralende Freek Vonk deelt breaking news: 'De eerste stap is gezet!!!'
Stralende Freek Vonk deelt breaking news: ‘De eerste stap is gezet!!!’
FOTO'S: Freek Vonk weer herenigd met ex?
FOTO’S: Freek Vonk weer herenigd met ex?
Lees alle artikelen over Freek Vonk