header_FreekenFranka
Zie ook:
Delen

Freek Vonk smelt weg bij het zien van zijn bloedmooie vriendin in een sexy outfit

Tijdens een date night pakte de vriendin van Freek Vonk goed uit met een sexy outfit!

Freek Vonk

Hij is de meest bekende bioloog van ons land: Freek Vonk! Daarnaast heeft hij ook nog zijn eigen televisieprogramma’s, geeft hij live-shows en is hij daarnaast ook nog bijzonder hoogleraar. Freek kan alles!

Relatie met Franka

Alweer ruim een jaar zijn Freek Vonk en Franka Vedder een setje. Franka is zelf ook geen onbekende, zij is de eigenaar en oprichtster van het sieradenmerk Franky Amsterdam.

Vanaf het moment dat de twee samen zijn beleven ze de mooiste avonturen. Zo zijn ze het afgelopen jaar nog op droomreis naar Afrika geweest. Een ervaring dat het stel nooit meer zal vergeten.

En dat Franka ook over de nodige humor beschikt, dat staat vast. Op haar Instagram deed ze al eerder een persiflage van haar bekende vriend. Het werd een hilarische video die ontzettend veel werd bekeken.

Sexy outfit

Op Instagram deelt Franka een prachtige foto van zichzelf in een zwarte, strakke, sexy outfit. ‘Date night’, schrijft ze bij het kiekje.

Franka kan rekenen op een hoop complimentjes onder de post. Maar het mooiste compliment krijgt ze van haar grote liefde Freek. Hij smelt natuurlijk helemaal weg bij het zien van zijn bloedmooie vriendin en post een aantal hartjes onder de foto.

Wat is de liefde toch mooi!

Bron en Beeld: Franky Vedder

Delen

Meer over Freek Vonk

OEI: Opnieuw een pijnlijke beet voor Freek Vonk in zee
OEI: Opnieuw een pijnlijke beet voor Freek Vonk in zee
ZIEN: Freek Vonk reageert op liefdesnieuws van zijn ex Franka Vedder
ZIEN: Freek Vonk reageert op liefdesnieuws van zijn ex Franka Vedder
Lees alle artikelen over Freek Vonk