100%NL Magazine Freek Vonk
Zie ook:
Delen

TE GRAPPIG: Vriendin Freek Vonk doet hem op hilarische wijze na!

Franka Vedder, de vriendin van Freek Vonk, kon het niet laten om haar bekende vriend na te doen!

Freek Vonk

Hij is de meest bekende bioloog van ons land: Freek Vonk! Daarnaast heeft hij ook nog zijn eigen televisieprogramma’s, geeft hij live-shows en is hij daarnaast ook nog bijzonder hoogleraar. Freek kan alles!

In het mooie Den Haag woont Freek in een prachtig penthouse. En het zal je dan ook niet verbazen dat ook zijn woning in het teken staat van de natuur! Neem maar eens een kijkje in zijn jungle-woonkamer…

Franka

Vorig jaar augustus bracht Freek Vonk het leuke nieuws naar buiten dat hij tot over zijn oren verliefd is! Hij heeft zijn hart verloren aan de bloedmooie Franka Vedder. Franka is een succesvol onderneemster en heeft een eigen sieradenmerk genaamd Franky Amsterdam. Sinds de twee een relatie hebben zijn de twee hoteldebotel en brengen ze veel tijd door samen.

Persiflage

Op dit moment zijn Freek en Franka aan het genieten van een heerlijke vakantie. Freek zal je niet zo snel op een bedje aan het zwembad in Spanje zien liggen…nee, Freek wil avontuur! En dus heeft hij zijn vriendin Franka meegenomen naar het mooie Afrika. Hier beleven de twee een onvergetelijke vakantie.

Freek is gek op de natuur en gooit daar dan ook al zijn enthousiasme in. Zijn video’s en fragmenten worden dan ook veel gebruikt door persiflages. Op TikTok en Instagram zijn verschillende video’s te zien van mensen die Freek met volle overgave na doen. Dit keer greep Franka haar moment om haar vriend te persifleren, en die zag Freek even niet aankomen…

‘Sorry @freekvonk, ik kon het echt niet laten!’

In de video zien we Franka Freek nadoen en doet ze net alsof Freek een wild dier is. De reacties stromen binnen voor de blondine. Ook Freek reageert onder de video, hij schrijft: ‘Wtf’. Benieuwd naar de hilarische video? Die zie je hieronder!

Bron en Beeld: Instagram Freek Vonk, Instagram Franka Vedder

Delen

Meer over Freek Vonk

OEI: Opnieuw een pijnlijke beet voor Freek Vonk in zee
OEI: Opnieuw een pijnlijke beet voor Freek Vonk in zee
ZIEN: Freek Vonk reageert op liefdesnieuws van zijn ex Franka Vedder
ZIEN: Freek Vonk reageert op liefdesnieuws van zijn ex Franka Vedder
Lees alle artikelen over Freek Vonk