100%NL Magazine Freek Vonk
Zie ook:
Delen

Binnenkijken in het jungle penthouse van Freek Vonk!

Heb jij altijd al winnen binnengluren in de woning van Freek Vonk? Dat kan nu! Zelfs zijn penthouse lijkt op een jungle.

Freek Vonk

Hij is de meest bekende bioloog van ons land: Freek Vonk! Daarnaast heeft hij ook nog zijn eigen televisieprogramma’s, geeft hij live-shows en is hij daarnaast ook nog bijzonder hoogleraar. Freek kan alles!

Love is in the air

Vorig jaar augustus bracht Freek Vonk het leuke nieuws naar buiten dat hij tot over zijn oren verliefd is! Hij heeft zijn hart verloren aan de bloedmooie Franka Vedder. Franka is een succesvol onderneemster en heeft een eigen sieradenmerk genaamd Franky Amsterdam. Sinds de twee een relatie hebben zijn de twee hoteldebotel en brengen ze veel tijd door samen. Inmiddels hebben ze al een aantal vakanties achter de rug en kennen ze elkaars familie ook goed!

Tot 2015 had Freek Vonk twee jaar lang een relatie met presentatrice Eva Jinek. Begin vorig jaar was de presentator samen met de 16 jaar jongere Robyn, maar die relatie strandde kort daarna.

Luxe penthouse

Onlangs kocht Freek een waanzinnig penthouse in Den Haag. Volgens de website Bekende Buren betaalde de bioloog hier maar liefst € 1,4 miljoen voor.

Als je denkt aan Freek Vonk denk je natuurlijk automatisch aan wilde beesten, spinnen en de jungle. Als je de inrichting van zijn woning ziet zal het je ook niet verbazen: Freek heeft zijn eigen jungle! In zijn woonkamer heeft hij een heuse jungle-muur en zelfs zijn dakterras is een en al groen. We hadden niets anders verwacht van Freek. 🙂

Hieronder zie je foto’s van zijn inrichting! Kijk en laat je verwonderen…

Bron en Beeld: Instagram Freek Vonk

Delen

Meer over Freek Vonk

ZIEN: Freek Vonk reageert op liefdesnieuws van zijn ex Franka Vedder
ZIEN: Freek Vonk reageert op liefdesnieuws van zijn ex Franka Vedder
Stralende Freek Vonk deelt breaking news: 'De eerste stap is gezet!!!'
Stralende Freek Vonk deelt breaking news: ‘De eerste stap is gezet!!!’
Lees alle artikelen over Freek Vonk