100%NL Magazine Gaby Blaaser
Zie ook:
Delen

Gaby Blaaser showt babybuikje: ‘Ik vind het soms moeilijk’

Gaby Blaaser is in blijde verwachting en showt vol trots haar groeiende babybuikje.

Gaby Blaaser

Actrice en presentatrice Gaby Blaaser is al lang niet meer dat mooie, blonde meisje uit onder andere SpangaS en Goede tijden, Slechte tijden. De blondine is opgegroeid tot een prachtige vrouw.

In verwachting

Tijdens de opnames van ‘Echte Meisjes in de Jungle’ kwam Gaby erachter dat ze in verwachting was. Een grote verrassing, niet alleen voor Gaby, maar ook voor haar vriend.

‘The best accident that ever happened to us’, schreef Gaby bij een liefdevolle video waarbij ze haar zwangerschap bekend maakte.

Babybuikje

Op Instagram deelt Gaby een openhartig bericht. Alhoewel ze er prachtig uitziet zwanger, is het voor Gaby zelf af en toe nog wel een dingetje. ‘Soms ben ik onzeker, soms juist heel zeker. Ik zorg altijd goed voor mezelf, gezond eten, sporten en vooral nu ben ik me nog bewuster van hoe ik dat doe. Aankomen is voor mij een ding.. ik vind het soms moeilijk, maar er groeit iets prachtigs in mij en vorige week heb ik je voor het eerst gevoeld. Je lijf is lief.’

In een gekleurd lingeriesetje straalt Gaby als mama to be. De volgers van Gaby vinden de foto’s dan ook prachtig. ‘Je straalt!’, schrijft iemand onder de foto. En daar zijn wij het helemaal mee eens.

Bron en Beeld: Instagram Gaby Blaaser

Delen

Meer over Gaby Blaaser

Groot verlies voor Gaby Blaaser 'Vandaag nemen wij afscheid van jou..'
Groot verlies voor Gaby Blaaser ‘Vandaag nemen wij afscheid van jou..’
Gaby Blaaser over Jim Bakkum: 'Liefde op het eerste gezicht'
Gaby Blaaser over Jim Bakkum: ‘Liefde op het eerste gezicht’
Lees alle artikelen over Gaby Blaaser