100%NL Magazine Gaby Blaaser
Zie ook:
Delen

Gaby Blaaser deelt zeldzaam kiekje met baby in haar armen

Gaby is nog maar een paar maanden moeder van een dochter, maar zij plaatst niet veel foto's met Isabella. Dit kiekje is dan ook uniek!

Gaby Blaaser

Ze is een onwijs knappe vrouw, heeft een afgetraind lichaam en laat regelmatig de harten van alle mannen sneller kloppen: Gaby Blaaser. De mooie verschijning werd bekend bij het Nederlandse publiek als soapie, toen zij verschillende rollen speelde in onder andere Onder Weg Naar Morgen, Spangas en Goede tijden, Slechte tijden.

Een paar jaar geleden deed Gaby de ultieme poging om ware liefde te vinden, ze was toen de Bachelorette. Ze ging naar huis met Joey maar helaas hield de relatie geen stand. Inmiddels is Gaby alweer een flinke tijd gelukkig met haar partner, Robin. In juni beviel Gaby van haar eerste dochter, Isabella. Gaby zit al maanden op een roze wolk.

Zeldzaam kiekje

Gaby deelde voorheen heel veel op Instagram en nog steeds poseert zij regelmatig voor de camera, maar zij houdt de foto’s van haar dochter liever privé. Dit keer deelt Gaby een foto met haar dochter in de babykamer. Zij poseert met Isabella in haar armen. Volgers liken en reageren massaal. ‘Mama zijn staat je goed’, ‘Nou.. leukste foto ooit’ en ‘Wat een schattige foto’, zijn wat reacties waar wij het helemaal mee eens zijn. Gaby straalt!

Bron en Beeld: Instagram Gaby Blaaser.

Delen

Meer over Gaby Blaaser

Gaby Blaaser bijt van zich af na kritiek op bikinifoto
Gaby Blaaser bijt van zich af na kritiek op bikinifoto
Gaby Blaaser begint het jaar 2024 met pikante foto
Gaby Blaaser begint het jaar 2024 met pikante foto “Sexy en vrij”
Lees alle artikelen over Gaby Blaaser