100%NL Magazine Gaby Blaaser
Zie ook:
Delen

Gaby Blaaser over supersnelle bevalling: ‘Thuis op de bank, alles wat ik niet wilde.’

Kersverse mama Gaby Blaaser laat weten hoe zij haar supersnelle bevalling heeft ervaren.

Gaby Blaaser

Actrice en presentatrice Gaby Blaaser is al lang niet meer dat mooie, blonde meisje uit onder andere SpangaS en Goede tijden, Slechte tijden. De blondine is opgegroeid tot een prachtige vrouw.

Supersnelle bevalling

Op 13 juni jl. werd Gaby Blaaser voor het eerst mama van een prachtige dochter genaamd Isabella. Tijdens de uitzending van Frank Dane op Radio 538 is ze heel openhartig over de bevalling.

‘Ze is geboren op 13 juni, de uitgerekende datum. Ze is een dametje van de tijd, daar houd ik wel van ha ha.’ Natuurlijk wil Frank Dana álles horen over de bevalling van Gaby. ‘Dat ging me-ga snel. Het is in 3 uur en 3 kwartier gebeurd. Thuis, op de bank…alles wat ik niet wilde zeg maar.’ Frank en zijn collega’s zijn onder de indruk, dat is inderdaad een vliegensvlugge bevalling!

Ondanks de snelheid van de bevalling was het voor Gaby een intense, maar ook een magische ervaring. Gaby staat versteld van zichzelf. ‘Het gevoel wat je krijgt als er een kindje op je buik wordt gelegd dat kende ik echt niet, en dat had ik ook nooit van mezelf gedacht.’ Gaby zit nog helemaal op de roze wolk na de bevalling van Isabella. ‘Het is heel bijzonder!’

Beeld: Instagram Gaby Blaaser, Bron: Radio 538

Delen

Meer over Gaby Blaaser

Gaby Blaaser bijt van zich af na kritiek op bikinifoto
Gaby Blaaser bijt van zich af na kritiek op bikinifoto
Gaby Blaaser begint het jaar 2024 met pikante foto
Gaby Blaaser begint het jaar 2024 met pikante foto “Sexy en vrij”
Lees alle artikelen over Gaby Blaaser