Gaby Blaaser showt snelgroeiende babybuikje in sexy outfit
Zie ook:
Delen

Gaby Blaaser showt snelgroeiende babybuikje in sexy outfit

Samen met haar liefde geniet Gaby van een vakantie in Dubai. Op Instagram deelt zij wat leuke kiekjes.

Gaby Blaaser

Ze is een van de mooiste vrouwen van Nederland en laat regelmatig de harten van alle mannen sneller kloppen: Gaby Blaaser. De mooie verschijning werd bekend bij het Nederandse publiek als soapie, toen zij verschillende rollen speelde in onder andere Onder Weg Naar Morgen, Spangas en Goede tijden, Slechte tijden.

Een paar jaar geleden deed Gaby de ultieme poging om ware liefde te vinden, ze was toen de Bachelorette. Ze ging naar huis met Joey maar helaas hield de relatie geen stand.

Babybuikje

Gaby is ondertussen alweer een tijdje in de wolken met tattoo artist Robin. Eerder deze maand maakte Gaby bekend samen met hem een kindje te verwachten. ‘Het beste ongelukje ooit’, schreef zij onder de bijzondere video. Gaby en Robin gaan er vol voor en zijn dan ook heel gelukkig en blij met dit wondertje. Momenteel geniet het stel van een heerlijke vakantie in Dubai en daar deelt Gaby wat leuke kiekjes van. Zo zien wij haar op verschillende foto’s stralen in strakke lingerie, waarbij haar snelgroeiende babybuikje goed tevoorschijn komt. Gaby straalt van oor tot oor. Mooi om te zien en wat staat die outfit haar goed.

Bron en Beeld: Instagram Gaby Blaaser

Delen

Meer over Gaby Blaaser

Gaby Blaaser bijt van zich af na kritiek op bikinifoto
Gaby Blaaser bijt van zich af na kritiek op bikinifoto
Gaby Blaaser begint het jaar 2024 met pikante foto
Gaby Blaaser begint het jaar 2024 met pikante foto “Sexy en vrij”
Lees alle artikelen over Gaby Blaaser