header_gerardenjanny
Zie ook:
Delen

Gerard Joling bedankt voor steun na overlijden van zijn moeder Janny

Het wordt vandaag een emotionele dag voor Gerard Joling en zijn familie. De uitvaart van zijn moeder Janny vindt vandaag plaats. Op Instagram postte Gerard vanmorgen een video, waarin hij iedereen wil bedanken voor alle steun die hij heeft ontvangen na het overlijden van zijn moeder.

Overlijden moeder Janny

Afgelopen woensdag was het een vreselijke dag voor de familie Joling, toen overleed Janny op 92-jarige leeftijd. Janny overleed aan de gevolgen van een dubbele longontsteking. Op Instagram postte de zanger een emotioneel bericht en een prachtige foto van zijn moeder Janny.

Uitvaart moeder Janny

Aan Privé laat Gerard weten hoe de uitvaart van zijn geliefde moeder eruit zal komen te zien.

Emotionele video

Op Instagram postte de zanger vanmorgen een emotioneel bericht, waarin hij aangeeft ontroerd te zijn door alle steunbetuigingen die hij heeft mogen ontvangen. Hij wil graag iedereen bedanken en postte daarom deze video.

Over het overlijden van zijn moeder zegt een emotionele Gerard: “Ik had nooit gedacht dat het zo zwaar zou zijn als je moeder er niet meer is”.

Dankbaar

De zanger is ontroerd door alle steunbetuigingen en vervolgt zijn verhaal met: “Zoveel kaarten gekregen en zoveel bloemen. Dat is echt niet normaal. Mijn moeder ligt nog boven de grond, maar ik wil iedereen heel erg bedanken. Dank jullie wel.”

Tot sluit eindigt Gerard zijn geschreven post met: “Vandaag is de dag waarbij wij afscheid gaan nemen van onze lieve moeder.”

Wij wensen Gerard en zijn familie vandaag en voor de tijd die komen gaat heel veel sterkte toe.

Bron en Beeld: Instagram Gerard Joling.

Delen

Meer over Gerard Joling

Gerard Joling deelt video van bloederig ongelukje: 'Heel vervelend'
Gerard Joling deelt video van bloederig ongelukje: ‘Heel vervelend’
LEZEN: Zó reageert Gerard Joling op muzikale comeback Gordon
LEZEN: Zó reageert Gerard Joling op muzikale comeback Gordon
Lees alle artikelen over Gerard Joling