100%NL Magazine Jan Dulles Caroline
Zie ook:
Delen

Opgeluchte Jan en Caroline: ‘Voor zover ze hebben kunnen zien ziet alles er goed uit’

Een grote opluchting voor Jan en Caroline en hun familie. Het stel heeft een echo laten maken van hun pasgeboren dochter Lina en alles zag er goed uit.

Gezin Jan Dulles

Jan Dulles en Caroline hebben samen een prachtig gezin. Vorige maand werd hun derde kindje geboren, opnieuw een meisje. Ze heeft de naam Lina gekregen.

25 november 2021 zag Lina het levenslicht. Met een te lieve foto maakte Jan Dulles de geboorte van zijn dochter wereldkundig. Jan: ‘Het was een voorspoedige bevalling maar ik heb weer met open mond en machteloos zitten kijken naar deze ‘oerklus’. Wat zijn vrouwen bovennatuurlijk sterk vergeleken met ons. Lina is een stevige gezonde meid van bijna 4 kilo. Moeder en kind maken het goed.’

Donna

Lina is het derde kindje voor Jan en Caroline. 19 december 2020 was een zwarte dag voor het gezin. Toen overleed hun 3 maanden oude dochtertje Donna.

Na onderzoek bleek Donna te zijn gestorven aan de gevolgen van een scheurtje in haar middenrif. Bij Humberto aan tafel vertelde Jan destijds: ‘Donna had een scheurtje in haar middenrif. Dat wisten wij niet. Dat is nooit gezien op de echo’s. Dat moet dan een erg klein scheurtje zijn geweest die is gegroeid naarmate zij zelf groeide. Van het een op het andere moment, ik heb zelf het idee dat het in één dag gebeurd is, is haar maag door het scheurtje heen naar boven gekropen.

Echo Lina

De spanning voor Jan en Caroline moet dus groot zijn geweest toen ze een echo lieten maken van dochter Lina. Opgelucht laat Caroline weten op Instagram: ‘Wij zijn net terug uit het BovenIJ ziekenhuis waar ze bij Lina een echo hebben gemaakt om te kijken of ze niet dezelfde aandoening heeft als haar zus. Voor zover ze hebben kunnen zien ziet alles er goed uit. Zo zijn wij ook weer een beetje meer gerustgesteld.’ Wat een fijn bericht!

https://www.instagram.com/p/CXgWj9ZM3hJ/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Caroline Mol

Delen

Meer over Jan Dulles

FOTO: Jan Dulles en Caroline Mol delen heel mooi nieuws
FOTO: Jan Dulles en Caroline Mol delen heel mooi nieuws
Volgers reageren massaal onder práchtige foto Jan Dulles en Caroline Mol
Volgers reageren massaal onder práchtige foto Jan Dulles en Caroline Mol
Lees alle artikelen over Jan Dulles