100%NL Magazine Rob de Nijs
Zie ook:
Delen

Jet deelt geweldig nieuws over Rob de Nijs!

Jet, de vrouw van Rob de Nijs, deelt geweldig nieuws op haar Instagrampagina, en de fans zijn intens blij!

Rob de Nijs

Rob de Nijs brak door op 19-jarige leeftijd toen hij met zijn band Rob de Nijs en de Lords een talentenjacht wist te winnen. Vanaf dat moment is de zangcarrière van Rob in een versnelling gekomen. De tijd vloog voorbij, Rob scoorde hits na hits en zo waren we ruim 60 jaar verder. Vorig jaar, op 79-jarige leeftijd besloot Rob voorgoed te stoppen met zingen.

Ziekenhuis

Een paar maanden geleden, in april, werd Rob de Nijs in het ziekenhuis opgenomen. De zanger lijdt aan een paar jaar aan de ziekte van Parkinson, wat zijn tol leek te gaan eisen. Het waren hele spannende momenten. Jet liet destijds weten: ‘Het zijn spannende uren geweest en nog steeds. We worden overstelpt door reacties en steunbetuigingen maar ik richt me op Rob, wijk niet van zijn zijde en kan dus nergens op reageren. Het zou mooi zijn als de mensen die van hem hebben genoten nu of vanavond een kaarsje voor hem willen branden: #zeteenkaarsvoorjeraam.’

Geweldig nieuws

Na een hele spannende periode waarbij het soms niet helemaal zeker was of Rob het wel zou overleven deelt Jet vandaag geweldig nieuws met haar volgers.

‘Na bijna 100 dagen ziekenhuis / revalidatiecentrum is Rob thuis! We zijn weer compleet.’

De fans van Rob zijn dolgelukkig met dit nieuws en zijn blij om te lezen dat het weer beter met hem gaat. Ze reageren massaal onder de post met hartjes.

Beeld: ANP Foto, Bron: Instagram Jet de Nijs

Delen

Meer over Rob de Nijs

Onverwachts en schokkend nieuws voor Rob de Nijs
Onverwachts en schokkend nieuws voor Rob de Nijs
Geweldig nieuws voor fans van Rob de Nijs
Geweldig nieuws voor fans van Rob de Nijs
Lees alle artikelen over Rob de Nijs