100%NL Magazine Rob de Nijs
Zie ook:
Delen

Vrouw Rob de Nijs reageert op ziekenhuisopname: ‘Zet een kaarsje voor je raam’

Vanochtend werd bekend dat Rob gisteren met spoed naar het ziekenhuis is gebracht. Zijn vrouw reageert nu op dit heftige bericht.

Rob de Nijs

Rob de Nijs brak door op 19-jarige leeftijd toen hij met zijn band Rob de Nijs en de Lords een talentenjacht wist te winnen. Vanaf dat moment is de zangcarrière van Rob in een versnelling gekomen. De tijd vloog voorbij, Rob scoorde hits na hits en zo waren we ruim 60 jaar verder. Vorig jaar, op 79-jarige leeftijd besloot Rob voorgoed te stoppen met zingen.

Rob is al jaren samen met zijn vrouw en grote liefde, Jet de Nijs. Samen kregen zij een zoontje, Julius.

Ziekenhuisopname

Vanochtend werd bekend dat Rob de Nijs gisteren met spoed naar het ziekenhuis is gebracht. ‘Rob kreeg voor de televisie ademhalingsproblemen die niet minder werden en zijn vrouw Henriette die eerst 112 belde heeft mond-op-mondbeademing toegepast tot politie, ziekenwagen en zelfs de brandweer arriveerden.’ Dit meldt De Telegraaf. Gisteravond leek het iets beter te gaan, maar al snel daarna ging het slechter met Rob.

Reactie Jet

Jet, de vrouw en steun en toeverlaat van Rob, geeft nu reactie op de situatie. ‘Het zijn spannende uren geweest en nog steeds. We worden overstelpt door reacties en steunbetuigingen maar ik richt me op Rob, wijk niet van zijn zijde en kan dus nergens op reageren. Het zou mooi zijn als de mensen die van hem hebben genoten nu of vanavond een kaarsje voor hem willen branden: #zeteenkaarsvoorjeraam.’ Dit vertelde Jet aan Privé. Wij wensen de familie onwijs veel sterkte.

Bron: Privé en Beeld: ANP/Foto

Delen

Meer over Rob de Nijs

Bijzondere wens voor Rob de Nijs komt uit 'Het was gewoon een wonder'
Bijzondere wens voor Rob de Nijs komt uit ‘Het was gewoon een wonder’
Onverwachts en schokkend nieuws voor Rob de Nijs
Onverwachts en schokkend nieuws voor Rob de Nijs
Lees alle artikelen over Rob de Nijs