100pmagazine_yvonjaspers
Zie ook:
Delen

WOW: Gewéldig nieuws voor Yvon Jaspers

Het is vandaag een hele bijzondere dag voor Yvon Jaspers en zij wordt door meerder mensen in het zonnetje gezet. Echt geweldig!

Yvon Jaspers

Als je denkt aan Boer Zoekt Vrouw dan denk je natuurlijk aan Yvon Jaspers! Al meer dan 17 jaar kennen we de presentatrice als vaste gezicht van het geliefde programma Boer Zoekt Vrouw. Zowel de kijkers als de boeren/boerinnen zijn altijd dol op Yvon.

Waar Yvon dus alleenstaande boeren helpt om de liefde te vinden, hoeft ze dat zelf gelukkig niet meer te doen. Ze is al jaren getrouwd met haar grote liefde Pieter. Samen zijn zij de trotse ouders van twee prachtige kinderen Tijl en Keesje.

Geweldig nieuws

Yvon is vandaag in het zonnetje gezet, want zij heeft een Koninklijke onderscheiding gekregen. De presentatrice is benoemd tot ridder in de Orde van Oranje-Nassau vanwege haar werk in de televisiewereld.

Verschillende Boer zoekt vrouw-boeren hebben een brief gestuurd om de onderscheiding voor Yvon aan te vragen. Op Instagram plaatsen zij een video en daarbij schrijven zij: ‘Yvon is veel meer dan de presentator van het programma; ze is de spil van onze hele ‘boerenfamilie’. Ook na de opnames blijft ze nauw betrokken bij ons leven. Ze volgt alles op de voet, leeft mee bij tegenslagen en is de eerste die op kraamvisite komt.’ Yvon wordt gezien als een verbinder tussen platteland en de rest van Nederland. De presentatrice dankt haar onderscheiding ook aan haar inzet voor het Ronald McDonald Kinderfonds, waar zij al twintig jaar ambassadeur voor is. Echt geweldig en het is haar zo gegund. Gefeliciteerd, Yvon!

Bron en Beeld: Instagram Boer Zoekt Vrouw Official

Delen

Meer over Yvon Jaspers

Hartverwarmende actie van Yvon Jaspers zorgt voor tranendal
Hartverwarmende actie van Yvon Jaspers zorgt voor tranendal
ONTROEREND: Yvon Jaspers sluit dochter weer in de armen en deelt emotionele video
ONTROEREND: Yvon Jaspers sluit dochter weer in de armen en deelt emotionele video
Lees alle artikelen over Yvon Jaspers