100pmagazine_yvonjaspers
Zie ook:
Delen

ZIEN: Dít is het leuke gezin van Yvon Jaspers!

Gisteren is het nieuwe seizoen van het geliefde KRO-NCRV programma Boer Zoekt Vrouw begonnen. Met natuurlijk Yvon Jaspers (49) als vaste gezicht! Deze vrolijke presentatrice heeft een prachtig gezin!

Boer Zoekt Vrouw

Als je denkt aan Boer Zoekt Vrouw dan denk je natuurlijk aan Yvon Jaspers! Al meer dan 18 jaar kennen we de presentatrice als vaste gezicht van het geliefde programma Boer Zoekt Vrouw. Zowel de kijkers als de boeren/boerinnen zijn altijd dol op Yvon. Zo biedt deze sympathieke en vrolijke presentatrice de boeren een luisterend oor en kunnen ze altijd bij haar terecht om hun hart te luchten. Maar wat weten we eigenlijk over het leven van Yvon?

‘Onze Boerderij’

Yvon kan zich natuurlijk goed in het boerenleven verplaatsen, want ze heeft sinds kort haar eigen boerderij opgestart! Met behulp van de boeren die zij de afgelopen jaren heeft leren kennen zal ze haar volgers op de hoogte houden van haar avonturen op de boerderij. Haar avonturen zijn vanaf dit najaar te zien op NPO1 in het programma ‘Onze boerderij’. De presentatrice trakteert haar volgers geregeld op leuke kiekjes en video’s vanaf de boerderij. Zo is haar Jersey koe Suus onlangs bevallen van een schattig stiertje. “Na stiertje Guus en Koekalf Truus nog een derde…” schreef Yvon destijds bij een leuke foto op Instagram.

https://www.instagram.com/p/CaEaJbvD5KR/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Gezin

Naast haar drukke leven als presentatrice en sinds kort dus ook boerin, heeft deze bezige bij een prachtig gezin. Zo is Yvon al jaren gelukkig getrouwd met Pieter. Samen zijn zij de trotse ouders van twee prachtige kids: een zoon Tijl (14) en een dochter Keesje (16). Daarnaast is het gezin eigenaar van twee té schattige labradoodles.

Keesje

‘Eigenlijk is dit het allereerste bzv spruitje’, zegt Yvon over haar dochter. Toen de allereerste serie werd gemaakt, was de presentatrice namelijk zwanger van Keesje. En wat een beauty is Keesje zeg!

‘Keesje krijgt een stoomcursus als presentatrice van Boer zoekt Vrouw zodat ze (zoals dat in boerenfamilies gaat) de toko straks over kan nemen. Want dit baantje als koppelaarster zal er gelukkig wel blijven met zoveel nieuwe boerenspruiten’, schreef Yvon destijds op Instagram.

Tijl

Onlangs postte Yvon een leuke foto van haar nu 15-jarige zoon Tijl en hondje Buck op Instagram. ‘Onze twee jonkies… allebei puber. Maar wel lief. Meestal dan…’, schreef Yvon bij de foto. We zien in ieder geval heel wat gelijkenissen met Yvon en haar twee kinderen!

https://www.instagram.com/p/CSgtkqtjZ_5/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CYBKyQNDDej/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CVI4-qaDhtJ/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Yvon Jaspers official.

Delen

Meer over Yvon Jaspers

WOW: Gewéldig nieuws voor Yvon Jaspers
WOW: Gewéldig nieuws voor Yvon Jaspers
Hartverwarmende actie van Yvon Jaspers zorgt voor tranendal
Hartverwarmende actie van Yvon Jaspers zorgt voor tranendal
Lees alle artikelen over Yvon Jaspers