Zo zien de beeldschone vrouw en dochters van Ruben van der Meer eruit!
Zie ook:
Delen

Zo zien de beeldschone vrouw en dochters van Ruben van der Meer eruit!

Ruben van der Meer kennen we natuurlijk allemaal als de grappige komiek en acteur. Hij werd bij het grote publiek bekend door zijn deelname aan De Lama's. Over zijn privéleven zie je niet heel veel in de media. Toch plaatste hij nu een hele leuke foto met zijn vrouw op Instagram en hebben we een mooie foto gevonden van zijn hele gezin!

Gezin

De vrouw van Ruben heet Sally Lodewijks en ze hebben – zoals Ruben het zelf omschrijft – al vijfentwintig jaar verkering. Het stel is al vijfentwintig jaar bij elkaar en samen hebben ze twee prachtige dochters. Leila is de oudste en Ella-Mae is zijn jongste dochter. Beide meiden hebben de prachtige krullen van hun moeder geërfd, maar we zien ook zeker gelijkenissen tussen Ruben en zijn dochters. Een heel leuk gezinnetje!

Tafkal

In 2022 kwam Ruben samen met zijn Lama vrienden weer bij elkaar voor een theatertour. Dit keer niet meer onder de naam De Lama’s, maar als TAFKAL! (The Artists Formerly Known As Lama’s. Dit doet Ruben samen met Tijl Beckand, Jeroen van Koningsbrugge en Ruben Nicolai. Ook was presentator en aangever Patrick Lodiers er weer bij. De tour was helemaal uitverkocht en werd een groot succes!

Bron: Instagram | Beeld: ANP

Delen

Meer over Ruben van der Meer

Ruben van der Meer en Gordon: 'Wij moeten jullie wat vertellen'
Ruben van der Meer en Gordon: ‘Wij moeten jullie wat vertellen’
ZIEN: Ruben van der Meer deelt oude foto met volle haardos
ZIEN: Ruben van der Meer deelt oude foto met volle haardos
Lees alle artikelen over Ruben van der Meer