100%NL Magazine Art Rooijakkers
Zie ook:
Delen

ZIEN: Dit is het mooie gezin van Art Rooijakkers!

Benieuwd naar het geweldige gezin van Art Rooijakkers? Dat lees je hieronder!

Art Rooijakkers

Art Rooijakkers kennen we natuurlijk allemaal als de presentator van verschillende tv-programma’s. Zo presenteerde hij jarenlang Wie is de Mol, genoten we een tijdje van Rooijakkers over de Vloer en presenteert hij sinds een paar jaar ook B&B Vol Liefde. Art is niet van de buis weg te denken! En dat is maar goed ook, want de kijkers voor de buis kunnen geen genoeg krijgen van Art.

Gezin

Het leven neemt soms onverwachte wendingen, zo ook in het leven van Art Rooijakkers. Na twintig jaar samen besloten Art en zijn toenmalige partner in 2021 om elk hun eigen weg te gaan. Het was een moeilijke beslissing, maar het leven gaat door. En voor Art bleek er al snel een nieuw hoofdstuk te beginnen. In 2023 onthulde Art namelijk met stralende ogen dat hij opnieuw de liefde had gevonden. Hij is smoorverliefd op Karlijn Gudden. Het duurde dan ook niet lang voordat Art de volgende stap zette in hun relatie, met als hoogtepunt een romantisch aanzoek in Puglia. Met een glinsterende ring om haar vinger antwoordde Karlijn volmondig ‘ja’.

Met het aanzoek heeft Karlijn niet alleen een levenspartner, maar wordt ze ook automatisch bonusmoeder van de tweeling Puk en Keesje! Samen vormen Art, Karlijn en de tweeling het perfecte samengestelde gezin.

Bron en Beeld: Instagram Art Rooijakkers

Delen

Meer over Art Rooijakkers

Nicolette en Art doen bijzondere onthulling over nieuw seizoen Expeditie Robinson
Nicolette en Art doen bijzondere onthulling over nieuw seizoen Expeditie Robinson
Binnenkijken in de prachtige woning van Art Rooijakkers
Binnenkijken in de prachtige woning van Art Rooijakkers
Lees alle artikelen over Art Rooijakkers