100%NL Magazine Loes Haverkort
Zie ook:
Delen

Dit is het leuke gezin van Loes Haverkort

Loes is één van de deelneemsters van Het Perfecte Plaatje 2023. Benieuwd hoe haar man en kinderen eruitzien? Wij delen wat leuke foto's.

Loes Haverkort

Loes Haverkort zullen de meeste mensen kennen als Nederlandse actrice en zangeres. Loes heeft in heel veel films en musicals een rol gespeeld, maar de bekendste zijn toch wel de musical ‘Soldaat van Oranje’ en de films ‘Dik Trom’ en ‘Pak van mijn hart’. Daarnaast is Loes ook in verschillende televisieprogramma’s te zien geweest en dit jaar schittert zij op dit moment in het 2e seizoen als loedermoeder Daan in de populaire serie Moeder Maffia.

Gezin

Loes is al jaren samen met haar grote liefde, Floris. Hij is pianist en componist. Het stel trouwden in 2012 en samen kregen zij twee kinderen: zoon Johannes en dochter Marie Hannah. In 2021 emigreerde Loes samen met haar gezin naar Frankrijk en daar genieten zij volop van het Franse leven. Voor werk komt Loes nog regelmatig terug naar Nederland. De combinatie van werk in Nederland en het leven in Frankrijk bevalt Loes heel goed.

Benieuwd naar de partner en kinderen van Loes? Wij delen wat leuke foto’s met jullie!

 

Bron en Beeld: Instagram Loes Haverkort

Delen