Giel de Winter vindt overstap naar televisie toch wel 'een uitdaging'
Delen

Giel de Winter vindt overstap naar televisie toch wel ‘een uitdaging’

Vandaag gaat het Jachtseizoen van StukTV naar de traditionele televisie. Giel de Winter die met zijn collega-vrienden al 5 seizoenen maakte, vindt het toch spannend: ‘Het is een andere oudere doelgroep. Maar we hebben leuke namen en hopen dat het ook op de zaterdagavond gaat werken!’

Televisie

“Ik ben gek op crime en Undercover van Alberto Stegeman. Wij gaan nu proberen om mensen zaterdagavond voor de buis te krijgen. Dat vind ik een uitdaging. Kunnen wij mensen klokslag half 9 op zaterdagavond Jachtseizoen laten kijken? De gemiddelde leeftijd van televisiekijkers is 62. En dit is een combinatie van online en offline. Wij proberen een prachtig gezinsprogramma neer te zetten. Met het hele gezin, chips en cola voor de tv. Dat zou ik heel graag willen bereiken.”

Vriendschap

“Vriendschap betekent voor mij heel veel. Ik heb mensen die ik vertrouw en in wie ik geloof. Ik heb een vriendengroep die al 31 jaar in mijn leven is en met wie ik nog steeds elk weekend een biertje drink. Als wij met z’n allen een goed avondje doorzakken, escaleert het altijd. Jochem is mijn beste maat. Ik ken hem van vroeger en hij is nu cameraman van StukTV. Wij hebben lief en leed gedeeld.”

Vakantie

“Ik ben twee weken naar Ibiza geweest, heb een villa geboekt met een kok en mijn familie en schoonfamilie meegenomen. Ik vind het mooi dat ik mijn succes kan delen. We hebben een kleine, dat vinden onze ouders fantastisch en wij kunnen dan met z’n tweeën Ibiza verkennen. Ik ben niet van het luxe gedeelte, een villa met een kok is natuurlijk luxe, maar ik ga niet naar die hele dure strandtenten. Gewoon lekker genieten van mijn familie.”

Bucketlist

“Heel graag wil ik met een camper naar en door Scandinavië rijden. En nu echt aan de slag gaan voor on demand. Ik vind programma’s maken van a tot z fantastisch.”

Wonen

“Waar ik nu woon. Aan de rand van de bossen, lekker in Brabant waar mijn vrienden zijn. Ik ga elke dag op en neer naar Hilversum, dus eigenlijk knettergek. Een prachtige woning. Mensen komen via de achterdeur binnen. Ons kent ons. Daar gaan we het de komende jaren mee doen en dan zien we wel weer.”

Beeld: Wessel de Groot

Delen