100%NL Magazine Gordon

Gordon gespot met een nieuwe liefde!

Gordon was onlangs vakantie aan het vieren in Italië. Maar het schijnt dat Gordon niet alleen op reis is geweest. Wat iedereen zich nu afvraagt: wie is de gelukkige?

Nieuwe liefde

De nieuwe liefde van Gordon zou de 24-jarige Jeffrey zijn. De 29 jaar jongere Jeffrey is opgeleid tot schoonheidsspecialist en studeert momenteel nog verder. Ook is hij verkoopmedewerker bij een luxe warenhuis in Den Haag. Bewijs van een relatie stond op social media van de twee heren. Hieruit bleek dat ze beiden in Florence en Venetië zijn geweest. Daarnaast zijn ze gezien in Scheveningen in een restaurant. Het management van Gordon wil zich niet uitlaten over het privéleven van Gordon. Er wordt wel gezegd dat ze bevriend zijn, meer dan vriendschap willen zij niet bevestigen.

Vakantiefoto’s

Gordon deelde tijdens zijn vakantie twee foto’s op zijn Instagram. Een in Florence en een in Venetië. Hij heeft op beide foto’s een big smile en zet er zelfs hashtags met “happy” bij.

Dubai

Nog niet zo lang geleden besloot Gordon te gaan emigreren naar Dubai. Hij gaf een groot feest en nam afscheid van veel vrienden, maar het is niet zeker wanneer Gordon nu echt gaat vertrekken. Of dat deze nieuwe liefde zijn plannen compleet zal veranderen… 🙂

Bron: Shownieuws | Beeld: Instagram