100%NL Magazine Gordon
Zie ook:
Delen

Gordon na jaar afwezigheid weer terug op social media: ‘In het diepste geheim bezig geweest…’

Fans van Gordon Heuckeroth kunnen weer opgelucht ademhalen: hij is na een jaar afwezigheid weer terug op social media.

Gordon

Al jarenlang domineert Gordon Heuckeroth de Nederlandse showbizz. De ene keer wordt hij geroemd om zijn fantastische tv-programma’s en de volgende keer wordt hij weer net zo hard onderuit gehaald na een mislukte relatie. Hoe dan ook: Gordon laat zich niet uit het veld slaan. En gelukkig maar: want Nederland is nog lang niet klaar met Gordon.

Terug op social media met fantastisch nieuws!

De fans van Gordon kunnen vandaag dan ook weer gerust ademhalen, want Gordon is terug op social media. En hoe! Met een waanzinnige foto waarop Gordon kracht en rust uitstraalt laat hij weten terug van weg te zijn geweest.

‘Na een afwezigheid van bijna een jaar open ik mijn instagram account weer. Of ik het gemist heb? Jazeker….of het mij rust heeft gebracht? Nog veel meer ja! Jammer dat ik mijn privé leven, zoals ik dat deed in mijn enthousiasme niet meer kan delen zoals iedereen dat doet.’ Zo begint Gordon zijn eerste post op Instagram weer.

Gordon schrijft zijn bericht niet alleen om aan zijn volgers te laten weten dat hij terug op social media, maar hij komt ook nog eens met geweldig nieuws: Hij komt terug met een gloednieuw album. Zelf zegt hij hierover: ‘Afgelopen jaar in het diepste geheim bezig geweest met de opnames van een nieuw album, muzikaal geïnspireerd geraakt door Bernd van den Bos mijn producer en meesterpianist, Simone Kleinsma maar ook door deelname aan het programma ‘Verborgen verleden’ om weer te gaan zingen en man wat ben ik daar blij van geworden. Ook het werken met Bernd en al die jonge en nieuwe generatie musici. Ik nam in 2016 afscheid van het zingen door persoonlijke omstandigheden die nu niet meer gelden. Dus nu na 8 jaar kom ik terug met een volwaardig album met als titel ‘Album van mijn Leven’ die titel is pas ontstaan toen ik bezig was om de liedjes te verzamelen. Elk nummer wat ik mooi vond zou zo een passage kunnen zijn uit mijn eigen leven.’

Wat ongelooflijk mooi om te lezen dat Gordon weer goed in zijn vel zit en dat hij weer doet wat hij het allerliefste deed: zingen. Wij zijn heel erg benieuwd naar het album van Gordon! ‘Met een bijzonder leven achter de rug en klaar voor een nieuwe fase in mijn leven! Ik heb jullie gemist!!!’. Wij hebben jou ook gemist Gordon, welkom terug!

Bron en Beeld: Instagram Gordon

Delen

Meer over Gordon

LEZEN: Gordon neemt heftig besluit en kiest voor zichzelf
LEZEN: Gordon neemt heftig besluit en kiest voor zichzelf
Nieuwe look voor Gordon 'Na al het gezeik over m'n haar'
Nieuwe look voor Gordon ‘Na al het gezeik over m’n haar’
Lees alle artikelen over Gordon