100%NL Magazine Jennifer Ewbank
Zie ook:
Delen

Groot verdriet bij Jennifer Ewbank: ‘We zijn naar Engeland gevlogen om afscheid te nemen’

De foto's die Jennifer plaatst, zeggen al genoeg. Het bericht daaronder maakt nog meer emoties los en zorgt voor veel verdriet..

Jennifer Ewbank

Jennifer Ewbank is een Nederlandse zangeres, musicalster, componist en pianist. De blonde halfzus van John Ewbank trouwde in 2016 met Robin de Munk en met hem kreeg zij twee kinderen, Emily en Ben. Op Instagram deelt de zangeres altijd veel leuke en mooie momenten met haar volgers, maar dit keer is het een verdrietige foto met een droevig bericht eronder.

Tante en 3e ouder

De fotoreeks die Jennifer nu deelt, maakt een hoop emoties los en zorgt voor veel tranen bij zowel Jennifer als haar volgers. De blonde zangeres heeft het afgelopen weekend namelijk afscheid moeten nemen van haar tante, die voor haar meer als een 3e moeder voelt. ‘Ik was even offline..we zijn naar Engeland gevlogen om afscheid te nemen. Ik was net 2 dagen thuis toen we te horen kregen dat de zus van mijn vader zoals het er nu uit ziet zeer binnenkort haar laatste adem zal geven. Ze is een onbeschrijfelijk bijzonder persoon binnen onze familie. Zo sterk. Zoo sterk. Met tranen over m’n wangen denk ik terug aan hoe ze ons leerde altijd en voor iedereen, in iedere vorm, maat of kleur “Gentle and kind” te zijn, Gevoeligheid om te zetten in kracht en sterk te zijn. Positiviteit komt uit haar poriën en ondanks het laatste stuk veel pijn geeft zong ze tijdens onze ontmoeting “Smile” Heel typerend voor hoe zij is’, schrijft Jennifer. Dit zegt al gelijk hoe bijzonder en belangrijk deze tante voor haar was en hoe groot haar verdriet is. 

Bedanken

Jennifer gaat haar bericht emotioneel verder: ‘Toen we 7 jaar geleden hoorde dat door kanker haar levensverwachting 3-6 maanden zou zijn, heeft ze door oa diët het voor elkaar gekregen deze tijd te ver14voudigen! Toch ben je nooit voorbereid op een einde. Wat zeg je tegen iemand waar je zielsveel van houdt op haar sterfbed.. Ik heb haar vooral bedankt..bedankt dat ze wilde vechten, voor alle levenslessen en liefde die we van haar mochten ontvangen. In onze familie zwaaien we elkaar altijd met 3 vingers uit, iets wat hun vader al deed om elkaar “a safe journey” te wensen wanneer we terug gingen naar Nederland of zij juist naar Engeland. Voor nu dan de allerlaatste keer.. “Have a safe journey Cal” “We will find eachother”’. Wat heeft zij dit mooi verwoord. Wij wensen haar super veel sterkte deze komende tijd..

https://www.instagram.com/p/CmEOI2aN2cI/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Jennifer Ewbank

Delen

Meer over Jennifer Ewbank

Extra gezinsuitbreiding voor Jennifer Ewbank: 'Het huis is hiermee ook wel echt vol'
Extra gezinsuitbreiding voor Jennifer Ewbank: ‘Het huis is hiermee ook wel echt vol’
Jennifer Ewbank deelt moeilijke momenten van dochter Emily na heftig ongeluk
Jennifer Ewbank deelt moeilijke momenten van dochter Emily na heftig ongeluk
Lees alle artikelen over Jennifer Ewbank