100%NL Magazine Viktor Brand
Zie ook:
Delen

Groot verdriet voor Viktor Brand: ‘Intens verdrietig’

Heel verdrietig nieuws voor presentator Viktor Brand. 'Intens verdrietig', laat hij weten in een hartverscheurende post op Instagram.

Viktor Brand

Viktor Brand kennen we allemaal als die goedlachse en gevatte presentator van verschillende programma’s. Hij werd bekend nadat hij presentator werd bij Shownieuws. Inmiddels is hij het vaste gezicht van Mr. Frank Visser: wordt u al geholpen?

Verdriet

Na een heftige en pijnlijke week houdt de ellende niet op voor Viktor. Vorige week liet hij weten dat hij een pijnlijke tegenvaller had, hij scheurde zijn achillespees. Dit deelde hij bij een ziekenhuiskiekje, die zie je hier.

Vandaag deelt Viktor opnieuw een heftig bericht…zijn geliefde hond Tapas is overleden. ‘Intens verdrietig … onze lieve Tapas is er niet meer. We koesteren de 15 jaren vol heerlijke herinneringen… maar ooh wat is het huis leeg en wat mis ik die trouwe ogen.’

De lieve berichtjes stromen binnen onder de post van Viktor. Wij wensen hem natuurlijk ook heel veel sterkte met het verlies van zijn geliefde Tapas.

Bron en Beeld: Instagram Viktor Brand

Delen

Meer over Viktor Brand

Grote en pijnlijke tegenvaller voor Viktor Brand
Grote en pijnlijke tegenvaller voor Viktor Brand
LIEF: Dít is de leuke partner van Viktor Brand!
LIEF: Dít is de leuke partner van Viktor Brand!
Lees alle artikelen over Viktor Brand